Eh spodziewałem się 2 h eksplozji emocji i zachwytu z ghost ridera a dostałem
pluszaka dla dzieci 9 letnich ehh ;//.
1. Po pierwsze film stanowczo za krótki i powoli mnie to wku.... rozumiem że to jest
lepsza technika filmowa ale jeśi miałbym wybierać pomiędzy jakością techniki tą
standardową i mieć dłuższy film a technike bardziej jakościową i krótszy film wybieram
zdecydowanie piewszą opcje,filmy są zdecydowanie w technice 3d za krótkie i mnie to
irytuje ;/.A jeśli reżyser robi film to niech go zrobi należycie,drażni mnie to że na siłe
ciskają 3d nawet jeśli finansową nie wyrabiają to wolą go skrócić aby był w 3d ehh.
Panowie film za krórki zostawia niedosyt z filmu ;//.
2.Gra aktorska no sorry pojechali nieźle z tym po bandzie ;/.Nicholas grał słabo,a jego
przemiany w ridera i potyczki no panowie oczekiwałem czegoś więcej.I zdecydowanie
wolałem tamtego ghosta i nie trzeba było nic zmieniać w nim.
3.Fabuła noż ku... ghost w jedynce mówi na końcu że będzie szukał tych złych i wymierzał
im sprawiedliwość a tutaj pokazali go jako samotnika i pijaka w kontynuacji eh;//.Nie
takiego początku się spodziewałem ;/.
4.Scenariusz do dup.. w jedynce miał jakiś humor i widać potencjał w tamtym
scenariuszu a tym no sorry bez jaj ;/
5.Ogólnie film słaby nie powala wręcz wprowadza nie dosyt widza i tego czego żaden
reżyser nie lubi wstręt do niego i jego twórczości :)).
Film dostaje 4,5/10 pół zachowam na 3 część więc 4 dostaje odemnie reszte zachowam
w pamięci :))
Po pierwsze - to nie jest kontynuacja.
Po drugie - film jest lepszy od jedynki pod każdym względem.
Po trzecie- Cage zagrał genialnie.
nie jest kontynuacja zastanów się kolego : ghost rider i ghost rider2 widzisz podobieństwo.Po drugie główny bohater to jest ten sam zresztą przykładów daleko szukać nie musze szybcy i wściekli 5 kontynuacji.Jeśli tak twierdzisz że lepszy masz takie prawo :) ja mówie co innego. Co do Cage to też masz takie prawo dla mnie słabo :)
Kolego, lepiej ty się zastanów: Ghost Rider i Ghost Rider: Spirit of Vengeance. Polscy dystrybutorzy jak zwykle zrąbali tytuł.
przecież nawet tu na tym forum komentujesz film "ghost rider 2" o podtytule - Spirit of Vengeance.... to jak to może nie być kontynuacja ?
nawet na oryginalnej stronie filmu jest napisane że to kontynuacja całkiem udanej pierwszej części o tytule Ghost Rider....
No nędza straszliwa.... dziwi mnie szczerze że niektórzy dają wysokie oceny i mowią wręcz o genialnej grze i inne takie ciekawostki ......
Cage zagrał rewelacyjnie, a kilka sekwencji w tym filmie było tak dobrych, że mam ochotę obejrzeć to jeszcze raz. Na pewno kupię na DVD.
Rewalacyjna kontynuacja jest tak rewelacyjna jak wiek emerytalny w Polsce fil za krótki,fabuła nie jest rozbudowana a ghost chłopie puknij się po 1 każdy myślał że wstęp ghosta będzie o ściganiu tych złych a dali co dali słaby film i za krótki.Jasno w jedynce było powiedziane żr będzie jadka i była tylko że miało inaczej to wyglądać a nie pijak i alkocholik ,miał być humor ghost oczywiście wal ki nie były złe ale žle zobrazowali kontynuacje 1 i tyle:) I nie sprzeczaj się ze mną bo fillm ma błędy które ty nawet zauważasz bo dałeś 7 z sentymentu bądź z gustu.Ja film oceniam za całokształt nawet średnia filmu na filmwebie mówi za mnie więc nie wmawiaj mi Sceny z trilera 75 % to akcja z filmu wiedxieli że film wyjdxie słaby dlatego pokazali to co najlepsxe:) aby wprowadzić apetyt na kase.Pozatym zaczyna mnie to drażnić że 1 FIu .. Reżyseruje kilka filmów i potem któryś zawsze zje....