Zalatywało jakąs amatorką. Niewiem czemu ale ta cała dynamika filmu skojarzyła mi sie z Adrenaliną 2 Pod napięciem
A no rzeczywiście nie widziałem ze ten reżyser od Adrenaliny sie wplątał w ten słaby film :)
Skoro zalatuję głupotą to Ty sie wypowiedz mądrze na temat tego swietnego dzieła
Ja się mogę wypowiedzieć, pomimo, że nie oglądałem. Skoro reżyserami są twórcy Adrenaliny 2, która jest jednym z najbardziej zrytych filmów jakie powstały, a sami reżyserzy przed premierą nowego Ghosta również zapowiadali, że ten film będzie poryty, to czemu się oburzacie?
Ja sie nie oburzam tylko stwierdziłem że skądś znam tą stylistykę :)ale i tak wyrażę swoją opinię film słaby nie inaczej :)
Historia Johnego Blaze'a jest wykoksana w pytke potrzebny jest reżyser i muzycy z prawdziwego zdarzenia a nie kaskaderzy jeżdżący na rolkach ...i film w którym fabuła jest pretekstem do rozwałki tyle w temacie cały komiks jest pełen mrocznej mistyki związanej z Piekłem ,Diabłem , Aniołami, i historią poświęcenia się za sprawę ojca co dało Bleazowi siłę do przełamania woli Diabła ....to taki "mroczny rycerz " bliski Spawnowi ....no i w ogóle muzyki nie było ...gdzie był podszprycowany elektryczną gitara "Ghost Riders on the sky " ? Masakra ... umnie 3/10 rzadko oceniam tak nisko ale ..tym razem bez skrupułów ...
każda wypowiedź w porównaniu z Twoją wypada mądrzej kolego... jeśli chodzi o moje zdanie na temat, to mówiąc krótko film jest dobrą ekranizacją komiksu.