Bardzo lubię tego aktora,Cage wcielał się w wiele postaci z powodzeniem.Gdy grał ten aktor
film odnosił sukces i choć pierwsza część była słaba ,ale dała się obejrzeć przy drugiej
wytrzymałem tylko 30 minut.Gdybym nie znał tego aktora pomyślałbym,że to aktorzyna
filmów klasy B (zresztą film chyba takim jest).Nie da się tego opisać. Ze zdumienia
otwierałem coraz bardziej oczy z niedowierzaniem w jaki sposób dał się namówić na grę w
takim szmatławcu .Podsumowując,film tragedia jak "Maczeta" tandetna gra głównego
aktora nie opisując już pozostałych...Jednym słowem szkoda czasu na oglądanie tego
czegoś...
Spojler
Maczeta jest dziełem wiekopomnym w porównaniu do tego chłamu.
W Maczecie kiczowatość była zamierzona,tutaj nie.
W ogóle Ghost już drugi raz jest "cukierkowy" i zachowuje się jak robot(!) w komiksach jest krwawy i mroczny niekiedy nawet ciętym dowcipem rzuci.
Cage zrobiłby sobie przerwę na jakiś czas,bo chyba już go poj*bało z lekka.Sam jako fan komiksu z tatuażem Ghost Ridera wstydziłby się dopuścić takiego gniota do dystrybucji.Co on kasy potrzebuje do k*rwy nędzy?
ta 2 cześć to beznadzieja :/ nie zgadza sie z pierwszą cześcią bo podpisał cyrograf kroplą krwi a tu całą łapę sobie rozp** żeby to podpisać :/ ogólnie nie podoba mi się wygląd jego ;x w pierwszej części lepiej wyglądał czaszkę miał białą i się fajnie paliła teraz to masakra . motocykl tak samo na harleyu wyglądał tak jakoś bardziej elegancko teraz na tym ścigaczu to kicha ;x a i propo diabła w Pierwszej części wyglądał na diabła ten to jakaś porażka oko mu na każdą stronę lata ;P ogólnie kicha spodziewałam się czegoś więcej :P
i w ogóle czaszka mu się chyba okopciła ;x i kurtka tak jakby mu się spaliła co namniej ;x w tej pierwszej części lepszą miał :P teraz to kicha jakaś ;x
No chyba sobie jaja robisz, filmu jeszcze nie widziałem, ale z tego co widzę na screenach i trailerach to właśnie wszystko jest lepsze w tej części: kurtka, motor, czacha, diabeł, jedynka była żałosna, tylko 1 scena z całego filmu była fajna (ta w więzieniu) a tak to nie szło oglądać tego gniota. Nie ma opcji by dwójka byłą gorsza, zwłaszcza, że robią ją twórcy Adrenaliny.
Cukierkowy ?? tutaj ?? kpisz?
Po raz pierwszy mamy właśnie mrocznego GR, wreszcie mamy pokazane jego szaleństwo. Sama postać GR tutaj jest bardzo dobra w przeciwieństwie do jedynki. Fakt fabuła ma wady i luki nie powiem, ale film warto oglądnąć aby porównać jak bardzo różni się od jedynki, to zupełnie inny film oraz zdecydowanie lepszy od części poprzedniej. Postać lucyfera oraz jego syna w jedynce była wręcz tragiczna nie mogłem tego ścierpieć, szczególnie Dark no cholera jasna wyglądał jak wampir z lat 80 jednym słowem tragedia.
radom01 Ghost Rider to duch zemsty, nie może wyglądać ładnie czy dostojnie to cholerstwo ma być złe i budzić strach we wszystkim co żywe. Widzę że wiele osób wypowiadających się tutaj nawet nie przeczytała komiksu GR ! Bardzo przypadła mi scena gdy wszyscy walą do GR a on sobie stoi i kołyszę się na boki ;] przypomina się komiks Ghost Rider Wolverine i Brass, scena gdy wszyscy walą do całej 3 wszyscy ukryci za skrzyniami poza GR który trzyma rękę w górze wzywając motor ;]
A co to mają być za wybuchający ludzie po kontakcie z jego łańcuchem z tego co pamiętam ta sztuczka działała na demony itd. na ludzi Ghost miał "karzące spojrzenie" ,a tutaj wydziera się na wszystkich jak jakiś zj*bany.Jest parę dobrych scen,ale ta kiczowatość strasznie ośmiesza Ghosta.
Najlepiej by było gdy Cage był dalej Blazem i zapodali Dana Keacha drugiego Ghosta duet Blaze-Ghost.No ale co ja wiem przecież wypowiadam się nie znając tematu.
Trzeba czekać na Spawna McFarlane'a on powinien być naprawdę mroczny o ile powstanie.Może Constantine 2?Filmowe Ghost Ridery to kicha niestety.
a gdzie można kupić lub przeczytać ten komiks o GR ? bo ja na takim trochę zadupiu mieszkam i tak nie wiem ;x podacie jakiś link czy coś ?
http://marvel.wikia.com/Midnight_Sons
Blaze i Ghost byli nazywani The Midnight Sons w Polsce wyszedł Mega Marvel,który opowiadał o beefie z Lilith,Blade też był w tym komiksie.Był też chyba MM Blaze-Ghost-Wolverine ale pewny nie jestem.
CichyMorderca Nie powiedziałem że Ty się nie znasz, napisałem że większość ludzi na tym forum nie ma pojęcia nawet jak wygląda komiks GR. Po prostu drażni mnie to iż uważają że GR 1 jest lepszy od 2, a szlag mnie trafia jak czytam iż 1 byłą klimatyczna i GR był tam mroczny zły itp. Jasna cholera tak poważnie zgadzasz się z tym ?
Poważnie to wg.mnie obie części są o kant d*py pobić.Twórcy powinni wiernie z komiksu czerpać jak było w przypadku "Watchmen","Sincity" czy "300",a nie papkę dla durni serwować.Gówniany scenariusz i jeszcze gorsze wykonanie.
Ja nie mówię że 2 była dobra nie to mam na myśli, obie części są mówiąc prosto dupiate.
Chodzi mi o samą postać GR, podobało mi się w jaki sposób została przedstawiona, zupełnie inna niż w jedynce to mi się podobało. Jak bym miał wybierać pomiędzy 1 czy 2 to zdecydowanie wybiorę część 2 znacznie lepsze od poprzendiej co nie znaczy że jest dobra, a jedynka po prostu woła o pomstę do nieba