PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=459266}

Ghost Rider 2

Ghost Rider: Spirit of Vengeance
2011
5,3 56 tys. ocen
5,3 10 1 55543
4,1 21 krytyków
Ghost Rider 2
powrót do forum filmu Ghost Rider 2

... i był to powód dla którego poszedłem na ten film. Niemal nie zdarza się, że wychodzę z kina w trakcie filmu, ale tym razem tak zrobiłem.
Nieprawdopodobny chłam i przykro mi to pisać, ale niesłychane, że NC dał sie wkręcić w takie coś. Swego czasu, w czasach "kryzysu", pojawiło się kilka filmów niskiej jakości, w których zagrali dobrzy aktorzy, bo chyba mocno ich przycisnęło i wzięli co było. Przykładem jest film o dwóch emerytowanych policjantach, których grają Al Pacino i De Niro. Teraz już chyba mamy po kryzysie, więc takie filmy nawet nie powinny wchodzić na ekrany.

ocenił(a) film na 1
jomalkovic

Jak można uwielbiać Cage'a, który już od kilku lat gra w takich szmirach, a nowe filmy z nim w roli głównej są co miesiąc w kinach? Mnie osobiście on odstrasza.

ocenił(a) film na 1
jomalkovic

Ponieważ oceniam go za to jak gra, a nie w czym. Co do szmir, to powyższa opinia jest dowodem, że w takowych gra. Nie mniej, ostatni z Nicole, był genialny.

jomalkovic

Też miałam ochotę wyjść, ale stwierdziłam i poczekam z nadzieją, że zapalą światło, jakiś pracownik Multikina wyjdzie i powie 'Haha, żartowaliśmy, tak na prawdę to był żart ze strony producentów, a teraz puścimy Wam prawdziwego GR2'. Niestety tak się nie stało :/

ocenił(a) film na 4
jomalkovic

Po prostu kolejny film zrobiony na zasadzie "damy fajne efekty, to może się nie zorientują, że nie mamy fabuły"