bo wyglądał naprawdę bardzo bardzo biednie
Tragedia. Tak słabego filmu już dość dawno nie widziałem. Właściwie to mi się nie podobało w nim wszystko. Pierwsza część była świetna, natomiast druga, szkoda gadać. Dałem 4, choć i tak wydaje mi się, że to wysoka ocena. Kompletny brak pomysłu na film, wykonanie fatalne, te wszystkie dialogi, drętwa gra aktorów, beznadziejna przemiana w Ghost Ridera'a.. poza tym można byłoby wymieniać masę niedociągnięć i kompletnie niewytłumaczalnych zachowań, tak jak np. (SPOJLER) kiedy ten umarlak trzymał Johnego, to raz, że mu się zrobiła kreska na czole, a w następnych ujęciach jej nie było, a dwa, że jak go trzymał, to tamten się nie przemieniał w zgniliznę... nie ma sensu wymieniać takich sytuacji, być może w 3D film jakoś wyglądał, ale chyba tylko efekty mogłyby być na plus, bo reszta to kiepścizna...
Powiem to co powiedziałam wcześniej przy innym temacie do tego filmu:
Osobiście film mi się nie podobał w porównaniu do jedynki był kiepski (a lubie takie filmy i dobrze się je ogląda kiedy są dobrze zrobione pod każdym względem) Znacznie bardziej lubiłam pierwszą część i uważam że pierwsza była udana. Tutaj zostały podrasowane efekty co w efekcie (moim zdaniem) wyglądało gorzej w kontekście filmu. Dlaczego? Wygląd Ghost Ridera znacznie lepiej wypadał w pierwszej części niż w tej. Przykład: łańcuch w pierwszej części płonął w całości co było efektowniejsze a czacha naszego bohatera częściej się paliła żywym ogniem "oczka" z resztą też tutaj nasz Rider był jakiś taki... przygaszony.
Skupili się bardziej na podrasowaniu zamiast na fabule a pewne rzeczy powinni zostawić w spokoju wykluczyli za to efekt zaglądania w duszę który był pokazany w jedynce a szkoda. Fanom pierwszej części nie polecam części drugiej..
Przyznam,że też się trochę zawiodłem.Na trailerze była sama akcja więc myślałem,że w filmie też będzie jej na serio sporo a tu tylko trochę takich akcji.
Tym się nie sugeruj oni zawsze tak robią bo wszystko zależy od reklamy :/ dlatego ja jestem sceptyczna do póki sama nie zobaczę filmu
Najczęściej oglądam trailery i najczęściej film jest dobry tylko przy tym jakoś nie wyszło.Nie mówię,że jet zły ale powinno być więcej akcji to wszystko.