mogę śmiało powiedzieć że dwójka jest lepsza od jedynki. więcej akcji , super klimat oraz
wspaniałe dialogi sprawiają że ten film jest cudowny. nie zważam na krytykę . liczy się że
film mi się bardzo podobał
Masz rację każdy ma prawo do zachwycania się czymś co inni uważają za dno .Chciałem tylko się dowiedzieć które teksty ci się tak spodobały bo jak dla mnie cały film jest drętwy.Już Drive andgry było fajniejsze choć też na podobnym poziomie.
Moim zdaniem jedynka lepsza ze względu na końcówkę. Niebieska poświata i armia boga to już nie na moje nerwy, aczkolwiek ku Terron'e skieruję słowa - to typowe komiksowe przedstawienie, hardy Marvel, jak nie lubisz tego typu kina, to nie przypadnie Ci do gustu.
A ja Ci powiem żebyś się nie przejmował opiniami filmwebowiczów, ponieważ dla mnie ten film także się spodobał, co prawda dałem mu 7 bo na tyle zasłużył, ale chcę powiedzieć że nie jesteś jedyną osobą która przepada za tym filmem.
ja sie nie przejmuję opiniami innych. liczy się moje zdanie i według mnie ten film zasługuje na 10
Tak, zasługuje na 10 bo ten film to arcydzieło... idz odrobić lekcje bo wywalą cię z gimnazjum i co wtedy, nie ma szkoły - nie ma pracy i nie kupisz sobie kolejnego arcydzieła na DVD.
Jesteś taki beznadziejny że nawet nie dałeś oceny jak większość oceniających i nawet nie bawisz się w krytyka filmowego i nie napisałeś pól książki na temat tego filmu ale najgorsze jest to że dałeś 10/10 filmowi który jest najwyżej średni ale pewnie na tyle cie stać no i jeszcze ta aluzja do reszty użytkowników.....gimbus to w twoim przypadku grube niedopowiedzenie raczej człowiek upośledzony umyslowo i opóżniony w rozwoju
świetny film, lepszy od jedynki, bo o wiele lepsze efekty specjalne, w ogóle bardziej realistycznie to wszystko tu wyglądało
Ja w sumie dalej uważam że jedynka lepiej wypadła, bo w jedynce czułem że jest to ekranizacja komiksu, czuć było ten klimat, w tej części czułem jakbym oglądał Biblijne nadejście Antychrysta w wersji komiksowej... 5 ;at czekałem na ten film i jedyne co tak naprawdę mi się podobało to efekty które w większości były związane z postacią Ghost Ridera. Oceniłem film 5/10 bo takie moje zdanie że tyle mu stanowczo wystarczy....
również film bardziej mi się podobał od 1. co prawda nie dam 10tki tylko 7/10, ale mimo wszystko fajnie się ogląda. każdy ma swój gust i ma prawo oceniać filmy wg swojej skali, więc nie rozumiem skąd takie chamskie komentarze jak np. użytkownika accadacca. można wyrazić swoją opinię, ale byłoby miło w bardziej cywilizowany sposób. to nie jest jakaś ławeczka pod blokiem, gdzie się gada z "ziomkami" tylko miejsce społecznościowe, gdzie wypadało by choć odrobinę umieć się zachować i normalnie wypowiedzieć.
a wracając do filmu to ogólnie fajny i na pewno jeszcze z raz go obejrzę ;).
Gdzie tam były wspaniałe dialogi, bo nie kojarzę. W porównaniu do pierwszej części, film jest słaby.
Mi podobał się bardziej od części pierwszej, Ghost Rider był bardziej ruchomy, mniej stania w miejscu więcej akcji. Wg mnie bardzo dobre kino rozrywkowe i ghost rider wygladal o niebo lepiej niz w czesci pierwszej
Niestety to już nie ten Ghost co w pierwszej części... i według mnie klimat już nie ten...
trzeba miec lat 7em zeby dac 10 Takiemu Gniotowi.!!!Jestem Fanem ghosta ale druga czesc to porazka!Sorry
Też się podobał 8/10. Nie porównuje się pierwowzorów z drugimi częściami. Wszystkie kontynuacje mają inny klimat od jedynek.
film słaby , mało ciekawych scen , fakt wizualnie wyglądało to naprawde dobrze detale dopracowane ale niestety to za mało żeby film był dobry szczególnie że fabuła jest dosyć uboga , więcej niz na 6/10 nie ma co liczyć , ja dałem 5 po szumnych zapowiedziach że będzie to bardzo dobre kino akcjii spodziewałem się czegoś ciekawszego niż 2-3 sceny w całym filmie .