PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=459266}

Ghost Rider 2

Ghost Rider: Spirit of Vengeance
2011
5,3 56 tys. ocen
5,3 10 1 55543
4,1 21 krytyków
Ghost Rider 2
powrót do forum filmu Ghost Rider 2

nie rozumiem...

użytkownik usunięty

czemu ma taką niską notę? film jest zajebisty. gra aktorska na najwyższym poziome, efekty
najlepsze z możliwych... aktorzy idealnie dobrani... polecam ; )

ocenił(a) film na 5

Zgodzę się poniekąd. Wizualnie jest dobry. Efekty świetne, zadowalające sceny walk i pościgów. Nie narzekałbym także na zdjęcia i montaż. Aktorzy pasują i tworzą całkiem ciekawe postacie. Niestety scenariusz to lekki żart. Gołym okiem widać zbytnie czerpanie z kina klasy B. Historia i poczynania bohaterów są po prostu naciągane i naiwne.

ocenił(a) film na 7
Grison

Fakt, gdy sie nad tym zastanowic, to scenariusz jest kiepski, jednakze podczas ogladania tego filmu nie zwrocilem na to uwagi. Zwrocilem natomiast uwage na gre aktorska (ten moment, gdy Cage traci lekko kontrole i wyglada jak swir - ta scena zapadla mi w pamiec i predko jej nie opusci), na zdjecia i na efekty, ktore, na rowni z gra aktorska sa swietne.

toster666

Efekty najlepsze z możliwych?? ahahaha:D Chyba jedne z najgorszych . Efekty nie są nawet "zatuszowane" Nowy Spider man też będzie miał podobne niedopracowane efekty.

ocenił(a) film na 2

Pierwsza cześć była filmem niezłym ale dawała możliwosc nakręcenia filmu dużo lepszego dlatego cieszyłem się na sequel a co dostaje w zamian jak dla mnie wielką pomyłkę. Mam nadzieję ze z ta gra na najwyższym poziomie to żart owszem lubię Nicolasa Cage;a uważałem ze krytyka na niego spadjaca jest zbyt duża i dalej tak uważam ale tutaj krytykom mogę przyklasnąc bo zagrał fatalnie ,efekty takie sobie na plus zaliczam poprawę animacji ogólnego wyglądu Ghost Ridera . poza tym film ma fatalny scenariusz jest bardzo słabo zrealizowany a niektóre sceny są tak żałosne jakby były żywcem wyjęte z tanich telewizyjnych produkcji.