PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=459266}

Ghost Rider 2

Ghost Rider: Spirit of Vengeance
2011
5,3 56 tys. ocen
5,3 10 1 55542
4,1 21 krytyków
Ghost Rider 2
powrót do forum filmu Ghost Rider 2

superrrrr

ocenił(a) film na 10

pierwsza czesc zajebista a druga zapowiada się jeszcze bardziej superrrr!!!!!!!!! czekam z
niecierpliwością ;-]] a ci co piszą ze Cage tu nie pasuje są w takim błedzie ze nieda sie
tego opisać wiem co mówie bo widziała sporo filmów z jego udziałem i niemam zastrzeżeń.
poprostu gościu ma talent . w tej roli jest fenomenalny. Natomiast efekty w zapowiedziach
fimu ghost rider spirit of venganze są niezwykle dobrze przemyślane i wpadają w oko. warto
zobaczyć ten film ,uczta dla fanów aktora , a przede wszystkim filmu!!!

użytkownik usunięty
kasia1993_2

wróciłam właśnie z kina ... Jak dla mnie 2 lepsza od 1 (dodam że 1 też mi się podobała), gra Nicolasa - jak dla mnie ten aktor potrafi zagrać wszystko ... =) ... zdecydowanie polecam ...

ocenił(a) film na 10

;-/ jak nie znajde dobrego torrenta to umre przez to czekanie do kwietnia pomocy;-]]]

użytkownik usunięty
kasia1993_2

ja bym na Twoim miejscu poczekała, wiem że nie jest łatwo - ale warto )))

ocenił(a) film na 10

ciezko mi bedzieheh wiesz od 2007 widziałam pierwszą czesc z 50 razy jakos;-]]]] i juz 3 razy przekładali wiec zdenerwowac sie można .... warto warto ale mam mało cierpliwosci jak ciagle decyzje zmieniają

ocenił(a) film na 5
kasia1993_2

Efekty sa dobre, ale sam film niestety nie do konca sie udal. Poganiali akcje do przodu (tylko 90 minut?!). Szkoda, spodziewalem sie filmu z wiekszym wykopem.

ocenił(a) film na 3
SALADYN

kompletna strata czasu..., o pieniądzach wydanych na ten film nie wspomnę:), film jest strasznie nudny i .. niestety głupi.., konwencja walk ala Maska jakos do mnie nie przemawia.., do tego tradycyjnie 3D bez 3D, wszystkie najlepsze momenty pokazano jak w zwykle w trailerze..., , sam pomysł przeniesienia akcji do rumuni?? turcji?? sam juz nie wiem gdzie to sie działo uwazam za chybiony:), wybór lokacji.., widocznie cała kasa poszła na obrobke efektow specjanych:)

strasznie sie zawiodłem, stad moze gorycz przezemnie przemawia:), na plusy to przyblizenie historii ghost raidera, niestety nie wykorzystane:(, a takze niesmiertelny Lambert:)

danrud

Boże... niech te prawa wrócą do Marvela. Ja chce porządny film o Duchu Zemsty :/

ocenił(a) film na 7
Grievous

zawiodłem się liczyłem na coś lepszego i jeszcze Lambert tez za dużo nie było szkoda że taki tytuł się zmarnował

ocenił(a) film na 10
DragoAnasazi

FILM SUPER W 100 %..!!!!!!! AKTOR ŚWIETNY I NA JEDNYM RAZIE SIE OGLADANIE NIE SKOŃCZY TAK JAK PIERWSZĄ CHYBA Z 50 RAZY WIDZIAŁAM HEH WARTO

ocenił(a) film na 7
kasia1993_2

jak już to poczekam na konkretny dvdrip czyli pewnie gdzieś w okolicach września chociaż nie jestem pewien czy będzie w kinach.

ocenił(a) film na 4
SALADYN

Prawda. Efekty dobre, albo może i bardzo dobre. Ale gdzie podziało się Pokutne spojrzenie? I dlaczego motocykl został zmieniony na wizualnie gorszy? Film na jeden raz i nic więcej. Jakiś niesmak pozostał. Chociaż Szatana na końcu nieźle potraktował. Jeśli będzie trzecia część, to niech ją zrobi Marvel.

sztekrokabloprondojeb

Zgadzam się. Tylko efekty są dobre. Fabuła kiepska, a Ta gra Cage'a a'la "Adrenalina" bardzo dziwna. Duży niedosyt...