pierwsza czesc zajebista a druga zapowiada się jeszcze bardziej superrrr!!!!!!!!! czekam z
niecierpliwością ;-]] a ci co piszą ze Cage tu nie pasuje są w takim błedzie ze nieda sie
tego opisać wiem co mówie bo widziała sporo filmów z jego udziałem i niemam zastrzeżeń.
poprostu gościu ma talent . w tej roli jest fenomenalny. Natomiast efekty w zapowiedziach
fimu ghost rider spirit of venganze są niezwykle dobrze przemyślane i wpadają w oko. warto
zobaczyć ten film ,uczta dla fanów aktora , a przede wszystkim filmu!!!
wróciłam właśnie z kina ... Jak dla mnie 2 lepsza od 1 (dodam że 1 też mi się podobała), gra Nicolasa - jak dla mnie ten aktor potrafi zagrać wszystko ... =) ... zdecydowanie polecam ...
;-/ jak nie znajde dobrego torrenta to umre przez to czekanie do kwietnia pomocy;-]]]
ciezko mi bedzieheh wiesz od 2007 widziałam pierwszą czesc z 50 razy jakos;-]]]] i juz 3 razy przekładali wiec zdenerwowac sie można .... warto warto ale mam mało cierpliwosci jak ciagle decyzje zmieniają
Efekty sa dobre, ale sam film niestety nie do konca sie udal. Poganiali akcje do przodu (tylko 90 minut?!). Szkoda, spodziewalem sie filmu z wiekszym wykopem.
kompletna strata czasu..., o pieniądzach wydanych na ten film nie wspomnę:), film jest strasznie nudny i .. niestety głupi.., konwencja walk ala Maska jakos do mnie nie przemawia.., do tego tradycyjnie 3D bez 3D, wszystkie najlepsze momenty pokazano jak w zwykle w trailerze..., , sam pomysł przeniesienia akcji do rumuni?? turcji?? sam juz nie wiem gdzie to sie działo uwazam za chybiony:), wybór lokacji.., widocznie cała kasa poszła na obrobke efektow specjanych:)
strasznie sie zawiodłem, stad moze gorycz przezemnie przemawia:), na plusy to przyblizenie historii ghost raidera, niestety nie wykorzystane:(, a takze niesmiertelny Lambert:)
zawiodłem się liczyłem na coś lepszego i jeszcze Lambert tez za dużo nie było szkoda że taki tytuł się zmarnował
FILM SUPER W 100 %..!!!!!!! AKTOR ŚWIETNY I NA JEDNYM RAZIE SIE OGLADANIE NIE SKOŃCZY TAK JAK PIERWSZĄ CHYBA Z 50 RAZY WIDZIAŁAM HEH WARTO
jak już to poczekam na konkretny dvdrip czyli pewnie gdzieś w okolicach września chociaż nie jestem pewien czy będzie w kinach.
Prawda. Efekty dobre, albo może i bardzo dobre. Ale gdzie podziało się Pokutne spojrzenie? I dlaczego motocykl został zmieniony na wizualnie gorszy? Film na jeden raz i nic więcej. Jakiś niesmak pozostał. Chociaż Szatana na końcu nieźle potraktował. Jeśli będzie trzecia część, to niech ją zrobi Marvel.