PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=459266}

Ghost Rider 2

Ghost Rider: Spirit of Vengeance
2011
5,3 56 tys. ocen
5,3 10 1 55542
4,1 21 krytyków
Ghost Rider 2
powrót do forum filmu Ghost Rider 2

upadek aktora

ocenił(a) film na 2

Jeżeli jedynka była ok to to jest całkowite dno jakie osiągnął Cage.
Czacha mu dymi jak platforma wiertnicza, teksty pisane chyba na papierze toaletowym, fabuła dno, efekty specjalne robione chyba na atari albo comodore. naprawdę szkoda czasu. ale każdy ma swoje zdanie moja ocena to 3/10

Loccus79

Odwal się od Commodore i Atari...

ocenił(a) film na 2
Arweder

Nic nie mam do tych kompów ale chodziło mi o jakość gościu.

Loccus79

Tak się składa gościu, że nadal się czepiasz, bo za panowania tych kompów reprezentowały sobą najwyższą jakość.

ocenił(a) film na 7
Arweder

No a w dzisiejszych czasach już nie prezentują, więc metafora jak najbardziej adekwatna. Chociaż dla mnie osobiście to właśnie efekty były super. A ta zabrudzona czacha rewelacyjnie wyglądała.

Roy_v_beck

Więc wygląda na to że do kina poszedłeś pooglądać efekty specjalne... No cóż, to w końcu jest film akcji gdzie fabuła schodzi na dalszy plan.

ocenił(a) film na 3
Loccus79

Zgadzam się ,obejrzałem wieczorem wersję HD i z żalem dałem 3/10 za zmarnowanie fantastycznego potencjału postaci Ghost Ridera, część pierwsza jest majstersztykiem w porównaniu do gniota - dwójki, mierna fabuła, film realizowany w Rumunii, odmieniona zupelnie postać Ridera według mnie na minus. Jedynym plusem filmu jest Violante Placido jako Nadya - jest na kogo popatrzyć. Ten film to upadek Ridera i upadek Nicolasa Cage'a, jeden z najgorszych jeśli nie najgorszy jego film, mierna gra i tandetne teksty niepasujące do sytuacji.. żal.. widać ma ogromne długi jeśłi przyjmuje takie role.., co do efektów..jedynka miała lepsze.