PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111529}
6,3 178 tys. ocen
6,3 10 1 177535
4,3 39 krytyków
Ghost Rider
powrót do forum filmu Ghost Rider

Lepszy niż wszystkie Spidermany i Dardevile! One są dla dzieciaków! Jeśli nie chcesz stracić duszy to musisz obejrzeć ten film!!!! Świetna obsada, a najlepszy to chyba synuś Szatana.... :)

szopa7

Osobiście to mnie właśnie "synuś Szatana" rozbawił do łez. Czarny płaszcz do samej ziemi, biały jak ściana, ciemny makijaż... normalnie główny wokalista Tokio Hotel xD!! Przez połowę filmu miałam łzy w oczach... No, ale mniejsza, mam zjechaną psychikę i tyle ;D
Komiksa nie było mi dane zobaczyć, ale kiedyś gdzieś widziałam w jakieś kreskówce tę postać i byłam nią zachwycona. Zero uczuć, humorek, ikra, brak cackania się z wrogiem... ten motor, szkielet i płomienie... MIIIIIODZIO!!
Natomiast film ma jak dla mnie coś w sobie ala... "odwalmy szybko scenariusz i nakręćmy go". Moim zdaniem jako fan komiksu powinieneś spłonąć tu ze złości. Bo główny bohater, ba, historia tej jednostki musi być niesamowicie interesująca ( + portret psychologiczny wszystkich bohaterów). Wprowadzenie czytelnika w świat i życie płonącego szkieleta... jest zrobione tak na "odwal się". Jak dla mnie... (6ty zmysł ;)) spieprzyli sprawę. Starali się streścić swojego ulubieńca i pominęli ważne jakieś fakty. Czuję to... może będzie 2ga część?
Wielki pluuuuuus (Gigant) to przemiana... mm... świetnie krzyczy ;D zaczęłam mu współczuć gdy pękała mu skóra i stawał w płomieniach. Dobra robota.
Film z pewnością jest lepszy od takiego supermana... tu nie ma wąrpliwości :)
Pozdrr...

ocenił(a) film na 5
Sylwusss

Cytat:

Lepszy niż wszystkie Spidermany i Dardevile! One są dla dzieciaków!

Cholera jasna twoje zdanie, twój gust ale tego typu posty pokazują, że ty jesteś dzieciakiem. Każdemu podoba się coś innego a wkładanie wszystkich co nie myślą podobnie jak ty do jednego wora nie świadczy dobrze o twojej dojrzałości...