PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111529}
6,3 178 tys. ocen
6,3 10 1 177535
4,3 39 krytyków
Ghost Rider
powrót do forum filmu Ghost Rider

5/10

ocenił(a) film na 4

Film okrutnie mnie rozczarował. Jak dla mnie zero polotu. Scenariusz kiepski, gra aktorska na zaskakująco niskim poziomie. Efekty dźwiękowe nienajlepsze (chodzi mi o głosy czaszkogłowego i innych, nie porywają po prostu), a efekty wizualne mimo iż niezłe, są tak niefortunnie wkomponowane w film, że nie wywołują wypieków na twarzy. Cały film oglądałem dość zniesmaczony. A nie jestem specjalnie wymagającym widzem. Jedyna dobra rzecz to główna rola kobieca, ale nie koniecznie ze względu na dobrą grę aktorską:). Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 4
Maszin84

Ty to sie znasz,morze arcydzieło to nie jest ale ma dosić ciekawą fabułe,zajebiste efekty,muza dobra,a ten głos Ghost Ridera to poprostu po mistrzosku go zrobili,co ci tu niepasuje,5/10!!!zamuliłeś ja dałem 8/10.

ocenił(a) film na 4
GotTheLife

Nie zamuliłem tylko ten film mnie zamulił. Twórcy nie wykorzystali potencjału prawie w ogóle. Po prostu oglądając ten film czułem się jakbym nie znalazł nic innego w telewizji niż niskobudżetowy film z Dudikoffem i z braku laku go oglądał. Film nie zrobił na mnie żadnego pozytywnego wrażenia. Nawet motor go nie ratuje. Dla mnie 5/10 to i tak dużo. Po obejrzeniu oceniałem go na 3,5. I to moja opinia.

ocenił(a) film na 4
Maszin84

Niskobudżetowy!!!! Wiesz wogóle jle oni wydali na efekty żeby zrobić sam motor a jusz niewspomne o całym filmnie.Coty wygadujesz.Szkoda słów.

ocenił(a) film na 4
GotTheLife

Mi szkoda słów na dyskusję z Tobą. Czytaj człowiecze dokładnie zanim odpowiesz. Nie napisałem że film jest niskobudżetowy, tylko że ogląda się go jak niskobudżetowy, banalny chłam. Czujesz różnicę? I nie wiem o czym tu dyskutować. O gustach? Mnie ten film w ogóle nie porwał, chociaż powinien. Ciebie może porwał. Wiec ciesz się że nie straciłeś czasu/pieniędzy. Ja straciłem.

ocenił(a) film na 4
Maszin84

To po cholere jeszcze piszeż.Nie czuje wtym różnicy.BANALNY CHŁAM!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 4
GotTheLife

Piszę bo odczuwam taką potrzebę. Wyrażam swoje zdanie o filmie. Coś Ci w tym nie pasuje? Bo na to wygląda. W Twoich postach obrażasz ludzi którzy mają inne zdanie od Ciebie. A nie taka jest idea forów. Ideą jest dyskusja. Argumenty. Ja swoje przytoczyłem w wystarczającej ilości. Twoich jakoś nie widzę. Zamiast skupić się na ocenie filmu Ty negujesz moją ocenę i zarzucasz mi, że nie znam się na filmach. Wydaje mi się że znam się ciut lepiej od Ciebie. A ludzi zachowujących się jak Ty określa się mianem "dzieci neostrady". Definicję znajdziesz w google. Przeczytaj i zastanów się czy rzeczywiście nie pasujesz do szablonu. Takimi postami nie zasłużysz na szacunek i miano znawcy filmowego. I skoro nie widzisz różnicy to chyba rzeczywiście nie mamy o czym rozmawiać. Dla mnie ten film jest zbyt banalny , scenariusz jak dla mnie jest fatalny. I tego nic nie zmieni. To moje zdanie. Nie zgadzasz się, możemy podyskutować. Ale w kulturalny sposób. Podając argumenty. Czekam na jakieś ciekawe. Nie w stylu zaje... efekty itp. A jeśli nie stać Cię na takie to lepiej nic nie pisz.

ocenił(a) film na 4
Maszin84

Nie chodzi mi oto że wyrażasz swoje zdanie o filmnie tylko że domnie jeszcze pisałeś.Nikogo nie obrażam jak mają inne zdanie tylko jak ktoś mnie obraża.No pewno lepiej sie znasz na filmach bo jesteś bardziej wymagający.Karzdy morze mnieć inne zdanie.Morze troche ostro napisałem i pisze ale tak jusz mam,sprubuje to zmnienić.SORRY za tamte posty.

ocenił(a) film na 4
GotTheLife

No spoko. A pisałem dlatego, że lubię dyskutować:). Cieszę się że sprawę sobie wyjaśniliśmy. Pozdro!

ocenił(a) film na 6
Maszin84

matrix, (nie obraź się na mnie, ale) od twojej ortografii aż oczy pieką ;)

ocenił(a) film na 4
buldog55

No morze ita ,jestem dyslektykem,dyzgrafem i take tam.

GotTheLife

Matrix ... ty już nie pisz bo siarę z siebie robisz ...

ocenił(a) film na 4
Grievous

Grievous ... ty to sie jusz niewcinaj.Sieć cicho.