PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111529}
6,3 178 tys. ocen
6,3 10 1 177535
4,3 39 krytyków
Ghost Rider
powrót do forum filmu Ghost Rider

Jestem właśnie po małym eansie GHOST RIDERA i musze napisac że jast nieżle,
choć do najlepszych ekranizacji komiksów tego roku takich jak X- men 3 i superman powrót troche mu brakuje. Po naprawde dobrym początku film niestety spada w dół. Brak przede wszystkim napięcia a niektóre sceny są niepotrzebne.Efekty specjalne naprawde niezłe a i nicolas cage poradził sobie z tą rolą choć wolałem go w Twierdzy i Con Air. Jak na reżysera Daredevila to film mu się udał i jest lepszy od poprzednika.Moja ocena w skali od 0 do 6 : 3,6.
Jeśli macie jakieś pytania to strzelajcie.

patryks83

taa ja mam pytanie: napisz jaki jest stosunek scen akcji do tzw scen romantycznych, bo ktoś tam wcześniej napisał, że chcą z tego zrobić romans...

ocenił(a) film na 10
LiMiTED_UNCUT

Wypadło to całkiem nieżle. Musze powiedzieć że wątek romantyczny wpleciony jest na samym początku filmu i jest to ta lepsza część chociaż dalej też jest nieżle.

patryks83

Mysle,ze masz pojecie takie jak ja o znaczkach:) sorki stary,ale nie tak sie opisuje film,ktory sie widzialo:)

khaymann

a niby jak się opisuje, masz przepis? Pochwal się...

adzej

Wczoraj obejrzalem i napisze najszybciej jak bede mogl...mi jedynie chodzilo o to,ze nie da sie porownywac roli Cagea z Con Air i Twierdzy do bohatera komiksu:) to sa rozne gatunki,to tak jakbym powiedzial,ze lepszy byl w Zostawic Las Vegas niz w Kulcie:)
Co do Efektow napewno lepsze niz w Daredevilu,ale tez budzet duzo wiekszy.Superman to juz kompletne dno...kto wchodzi na jego opinie to zreszta wie:)Dlatego nei ebde sie na ten temat rozpisywal...jak wroce z pracy to napewno napisze wszysko i wytlumacze,zaznaczam nie chcialem nikogo obrazic,nie mam w zwyczaju wysmiewac,szydzic ani kpic z nikogo z powodu odmiennego gustu...od tego sa inni dobrze znani forumowicze,ktorzy za wszelka cene unikaja dyskusji za to obrzucaja sie jajami.
Pozdr.

khaymann

Chcialem sie dowiedziec czy w tym filmie jest pokazany szatan -Mefistofeles. Jaka postac przyjmuje? Potrzebuje tych informacji na ustna mature z polskiego wiec dzieki za info

maxim_off

taa mefistofeles to siwy mężczyzna w podeszłym wieku w skórzanym płaszczu i rękawicach z laską z rączką w kształcie czaszki :D
aha, w jednej scenie gdzie padało na niego swiatło było widać jego cień - był to jakiś taki dziwny pokrzywiony stwór. I w pewnym momencie, jego oczy świeciły się na żółto :)

patryks83

A mi sie tam GR niespecialnie podobał. Film znosny i tyle. Kolejna średniawka zrobiona w oparciu o uniwersum Marvela można obejrzeć, ale szału nie robi. Wole Spidermana ;)