PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111529}
6,3 178 tys. ocen
6,3 10 1 177535
4,3 39 krytyków
Ghost Rider
powrót do forum filmu Ghost Rider

Pisze wszedzie,ze data premiery jest 7 lutego,a na filmwebie 16 swiatowa a 23 polska?Gdzie jest blad?

ocenił(a) film na 6
khaymann

Data premiery światowej jest dzisiaj czyli 16 lutego !! Tak pisze prawie na kazdym zwiastunie np. on 16th february !! A polska jest tydzien później czyli 23 lutego.

Speedfan

to wlasnie wiem,ale na sony polska pisze,ze 7 i troszke szok;)
Wlasnie tez tak sadzilem...
Dzieki wielkie
Pozdr

khaymann

mówi się "jest napisane" a nie "pisze" :/

Kedzior_

no to jak widzisz SONY cię oszukało bo premiery nie było az do 16 :)

Kedzior_

Kedzior ty to Miodek jestes kurde...pewnie jezykoznawstwo stdiowales hobbystycznie<burak>

khaymann

takich podstaw uczy się w przedszkolu, a nie na studiach:) Troche kultury i samokrytyki

ocenił(a) film na 6
Kedzior_

No tak portal jest o filmach a my tu schodzimy na zupełnie inny temat !! Jakies języki i inne bzdury. Czy ktoś inny widział juz Ghost Ridera ???

Speedfan

ja nie widziałem i nie spieszy mi się do kina na ten film. Nie powinniśmy lekceważyć takiego problemu jak język.. szczególnie w tak rażącym przypadku.

Kedzior_

Ale powiedz mi gdzie ja go ta strasznie naruszylem bo smiac mi sie chce...zwykla literowka,kurde teraz pewnie sie przyczepisz,ze napisalem literowka:/

khaymann

Nie chodzi mi literówke.. człowieku! "pisze" to okropny błąd, zapamiętaj że mówi się "jest napisane" i koniec tematu. Nie oburzaj się, bo naprawdę nie ma sensu.

Kedzior_

70% polaków mówi "tu pisze, tam pisze.."

więc musisz się z tym Kedzior pogodzić

to i tak lepsze niż durne hasła w stylu LOL, BTW, ROTFL...