PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111529}
6,3 178 tys. ocen
6,3 10 1 177535
4,3 39 krytyków
Ghost Rider
powrót do forum filmu Ghost Rider

Mialem przyjemność zobaczyć już ten film.Musze powiedzieć że jest dość interesujący.Chodz zawiodłem się ze na głownego bohatera dali Emeryta.Nicolas Cage jest dobrym aktorem lecz jako "Ghost Rider" mroczny jeździec wypadl kiepsko!Film oeniam na 8 z lekkip plusem...

Pozdrawiam Ben!o

ocenił(a) film na 5
Beno

jestem rozczarowana, bo zawsze lubilam Nicolka, ale ostatnio chyba dostal pomieszania zmyslow, zeby grac w filmach, w jakich gra ~~
a do ghost rider mam mieszane uczucia. Do polowy film mi sie podobal w miare, a potem bylo juz tylko gorzej ~~
na niektoore ujecia az zal bylo patrzec ;(

Beno

po prostu starzeje sie ;].kiedys gdy byl jeszcze mlody i przystojny xD dobrze gral i nadawal sie do takich rol a teraz stary nie chce sie pogodzic z faktem ze nie moze ;] i bierze co popadnie :D

ocenił(a) film na 8
monhamen

ja ocwenilem go na osemke ale wedlug mnie za malo ghost ridera w ghost riderze...walki jakies krotkie..za duzo chcoieli zmiescic w jednym filmie...

Beno

Ja także miałem przyjemność dziś obejrzec "Ghost Ridera" i musze przyznac, ze podobał mi sie. Bardzo interesujący - fabuła świetna, gra aktorów także bardzo dobra (Cage + b.fajna Eva Mendes), świetnie zrealizowany... warto wybrać sie do kina Dla mnie 10/10