PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111529}
6,3 178 tys. ocen
6,3 10 1 177535
4,3 39 krytyków
Ghost Rider
powrót do forum filmu Ghost Rider

Dobrze się oglądało:)Warty obejrzenia:)Polecam:)

ocenił(a) film na 7
egon_89

Od lat jestem fanem komiksów Marvel'a, więc i Johnny Blaze nie był mi obcy. Cage'a również lubię więc ucieszyłem się na myśl o filmie. Nie zastanawiałem się wtedy czy pasuje czy nie pasuje do Blaze'a. Poszedłem do kina z dziewczyną gdzie przez przypadek spotkałem starszych kumpli (fanów marvela w ogóle). Nikt nie spodziewał się arcydzieło. Sala pełna (bo niedziela) światła gasną zaczyna się film... na sali nie ma samych marvelowców. Większość ludzi co najwyżej słyszała o spider-manie.

Muzyka wszystkim się podoba ciągle coś się dzieje. Sala chichocze tutaj chichocze tam i nagle wybucha śmiechem. To chyba oczywisty znak, że ludzie dobrze się bawią? Bo mowa tu o zdrowych śmiechu a nie o zajadłym sarkastycznym uśmiechu. Klasyczna końcówka w której dobrzy klepią złych i wspaniała bohaterska mowa Johnny'ego Blaze'a. Ludzie wychodzą z sali nadal śmiejąc się z niektórych scen. Powoli powracają do swoich zwykłych zajęć pamiętając dobrą zabawe z którejś tam niedzielnej wyprawy do kina. Czego więcej chcecie od takiego filmu? Bo mnie usatysfakcjonował bardzo. Pomyślałem, że może lubie wszystkie filmy marvela niezależnie od ich poziomu. Zapytałem dziewczynę co sądzi o riderze (kupiła mi go na gwiazdke XD na dvd bo wiedziała, że go jeszcze nie mam) no i co mi odpowiedziała? "Nie no...nie był zły... przecież wszyscy dobrze się w kinie bawili."

ech co ja będę pierd... daje ocene 7 i żałuje, że większe gnioty mają wyższą ocenę.

egon_89

Zdecydowanie fajny.Jak ktos sie wacha czy warto ,to napewno warto zobaczyć.No teraz to znaczy kupić...

ocenił(a) film na 10
adammarzenka

Kupić ? Ja sciągłem z neta za free tak jak inne filmy też za free ;] no fajny,fajny

ocenił(a) film na 9
Bover0

Dobry film. A co do kupienia dvd to np: 2DVD sie opłaca w M1 kupic bo tanio. A film mozna kupic jedynie dla dodatków.

ocenił(a) film na 10
RiDeR882

Jakie np. dodatki ???????????????????????????????

ocenił(a) film na 9
Bover0

CHociazby takie jak 40 lat historii Ghost Rider, z tego co pamietam, od lat 60tych do teraz. poza nimi jeszcze sceny usuniete i jakies tam pierdoly. Dokladniej napisze jak kupie:D:D

ocenił(a) film na 10
RiDeR882

E tam ,ja nie jestem milionerem, po co mam tracic kase na jakies pierdoly ;) gdyby mnie bylo stac to bym sobie wszystko ciekawe i pierdółki Qpywał ;P

Bover0

bover ! wszystko lubisz za darmo...żresz też za darmo czy kradniesz w spożywczakach....tacy jak ty niszczą twórczość.

ocenił(a) film na 9
tony_montana_8

Ej o co tutaj chodzilo bo nie zrozumialem cię kolego??

ocenił(a) film na 10
tony_montana_8

Masz farta ze lubisz Tonego.Ale i tak tempota jestes.Po 1 nie kradne , jestem uczciwy i kulturalny w przeciwieństwie do niektorych.Nie niszcze niczyjej twórczosci,jesi masz na mysli pliki za free to zauwaz ze masa osob pobiera z internetu.Co może mam bulić kilka stów za 1film a może sciągnąć ładnie z neta za FREE i mieć to samo ?

egon_89

A ja wszystkie filmy jakie mam są kupione.Nie lubie ściągania bo;1.na hi-endowym zestawie obraz i dzwięk troche gorszy(NA ŚCIĄGANYCH Z SIECI).2.Lubie mieć pudełko i płyte ładnie wydaną.3.Docieniam wysilki innych przy pracy nad filmem,produkcji i dystybucji...
Ale nie przeskadza mi jak ktoś ściąga filmy z tetu,to jego prywatna sprawa...

ocenił(a) film na 10
adammarzenka

Żadnego porządnego powodu ;)
weź mi płac połowe mniej i ci załatwie to samo xD
Obraz i dzwięk będą OK
Pudełko i płytka będą sliczniutkie
Mój wysiłek będzie spory.