PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111529}
6,3 178 tys. ocen
6,3 10 1 177535
4,3 39 krytyków
Ghost Rider
powrót do forum filmu Ghost Rider

Ja na pewno! I nie zgadzam się ze zdaniem większości internautów że ten film jest kiepski.

ocenił(a) film na 6
Rafal23

Jest kiepski, ale jednocześnie świetnie się ogląda. Jedno drugiemu nie przeczy. To tak jak "Dzień Niepodległości" - wielka bzdura, ale z jakim rozmachem! ;)

ocenił(a) film na 7
lezard

Ja jestem za :)

za krótki
za krótki
za krótki

ocenił(a) film na 4
Rafal23

A ja zdecydowanie nie :(. Jedno z wielkich rozczarowan 2007...

ocenił(a) film na 9
Shagohad

Jakie tam rozczarowanie...takie opisy to mozesz sobie do Spidera 3 dawac. To dopiero bylo rozczarowanie. WIesz co ja tez jestem za zeby Ghost Rider 2 powstal. Bo jak widzialo sie trailer i sie wiele nie spodziewalo to mozna przełkąc, a nawet polubic ten film. Ale jak wielki pan taki jak ty oczekiwal cholera wie jakiego hitu, a moze nawet mroku jak w Batmanach Burtona to sie film nie podobal bo tak wcale nie bylo. Ja odkąd widzialem zdjecie Cage jako JB oraz kto jest rezyserem to wiedzialem ze to wcale nie bedzie film na poziomie SM czy X-Men. Ale ogolem film fajny u mnie ma 9/10 i wali mnie ze mi pocisniecie. Bo i tak was tylko na to stac...

ocenił(a) film na 7
RiDeR882

Ja mu dałem 8/10. 2 część powstanie w 2009 roku.

ocenił(a) film na 7
Rafal23

the rider ma rację. Spider-Man 3 to rozczarowanie a nie Ghost Rider.

ocenił(a) film na 7
RokiCor

Racja zgadzam się. Siadając do Spider-Mana 3 myślałem że za chwilę zobaczę najlepszy z filmów o Spider-Manie no bo w końcu Venom i Sandman to jedni z najfajniejszych "czarnych charakterów" w Spider-Manie. Niestety zawiodłem się.

ocenił(a) film na 9
Rafal23

Ja co do Ghost Ridera bylem sceptycznie nastawiaony, znam cała historie GR i tutaj pare niedociągniec jest, ale nie byly one dla mnie tak rarzące. Scena kiedy Blaze patrzy w lustro i stroi minki byla zabawna, a scena gdy dwuch Riderów jedzie przez pustynie byla mistrzowska. I popatrzym chociazby na ocene 6,66 to jest dopiero znak ze Apokalipsa sie zbliza:D:D:D:

ocenił(a) film na 7
RiDeR882

Ja siadając do "Ghost Ridera" byłem nastawiony tak "średnio" spodziewałem się dobrego filmu przy którym dosyć miło spędzę czas. Film nie zawiódł moich oczekiwań i naprawdę miło się go oglądało. Jedyne na czym się zawiodłem to zbyt mało grozy mógłby być trochę straszniejszy.

ocenił(a) film na 9
Rafal23

Faktycznie mogl byc mroczny, tego tez chcialem bardzo. Z tego co pamietam to sceniariusz nr1 zostal odrzucony bo byl zbyt mroczny. Jak dla mnie to zle bo chociaz raz mogliby adaptacje komiksów dac od 18 lat...i by bylo cos w stylu Batman Returns, ktory byl przeznaczony dla starszej widowni. Ale Ghost Rider mimo tego ze nie jest taki mroczny to znajduje sie w pierwszej trójce moich ulubinych adaptacji oraz najlepszych filmów 2007 na drugim miejscu (chociaz przez 8 miechów byl na 1) a przed nim Transformers. Po nich Shrek Trzeci.:)) Pozdro Dla Rafała23

ocenił(a) film na 7
RiDeR882

Racja. Poprzedni scenariusz został podobno odrzucony bo twórcy liczyli na to że "Ghost Rider" przyciągnie do kin dużą rzeszę młodszych widzów a ograniczenie wiekowe uniemożliwiło by to. Moim zdanie Ci najbardziej napaleni młodzi fani i tak jak by chcieli to kupili by ten film teraz na DVD i ten który miałby go obejrzeć i tak by to zrobił. pozdro the.rider

ocenił(a) film na 7
Rafal23

Ogólnie to też fabuła komiksu jest trochę inna i ciekawsza ale mimo to że w filmie ta fabuła komikasowa jest trochę przerobiona to i tak jest git choć mogli w filmie dać 100 procentową fabułę komiksu.

ocenił(a) film na 10
Rafal23

jestem za. GR to jeden za fajniejszych filnow z Cage`em i mam nadzieje że będzie w drugiej części XD XD

Rafal23

ja wiem że nie na temat, ale nie wiem gdzie szukać ;/
czy ktoś może mi powiedzieć, jaki jest tytuł tej piosenki, która leci w momencie, gdy Johnny i Carter jadą do San Venganza?
bardzo mi na tym zależy, a nigdzie nie mogę znaleźć...

ocenił(a) film na 7
djchrzanu91

Sprawdź może w dziale muzyka na stronie tego filmu (oczywiście tu na FW). Wiesz o co chodzi ???

ocenił(a) film na 10
Rafal23

to "ghost rider in the sky"
możesz poszukać na mp3.teledyski.info napewno będzie

ocenił(a) film na 10
Rafal23

to "ghost rider in the sky"
możesz poszukac na mp3.teledyski.info
na pewno znajdziesz