Ghost Rider i Lobo to moje ulubione komiksy , relikty mojego dzieciństwa i kiedy widzę holywodzką komerchę wypaczającą wnętrzności z jednego z tych tytułów aż krew mnie zalewa. Po pierwsze Cage aktor wprawdzie doskonały (podziwiam go za Lord of War) zupełnie nie pasuje do roli ghosta , jak ulał by tu pasił Vin Diesel bo jest wysoki i kawał chłopa z niego zupełnie jak GR .Po drugie to ghost po transformacji nie jezdził na jakims harleyu (chcieli zeby sie kojazył z terminatorem ? ...porażka ! ) ten motor to była monstrualnych rozmiarów hybryda ściganta i enduro. No ale wydaje mi sie ze najgorszy bedzie i tak klimat tego filmu Ghost był mrocznym samotnikiem zagubionym w swych myślach , rozdartym wewnętrznie demonem starającym sie odnależć resztki tego co ludzkie w sobie , a na tym trailerze wygląda jak jakiś amator sportów extremalnych i skąd sie wzieła tam ta dziennikarka co oni lovelasa chcą z niego zrobić żeby panienki amerykanskich małolatów nie nudziły sie w kinie ...jedyny watek miłosny jaki istaniał w komiksie to było poświęcenie ghosta dla ojca..mugłbym pisac dalej ale chyba zaraz konwulsji dostane wiec skończe tutaj i powiem że ten film bedzie kolejnym gniotem
Oj niestety muszę się zgodzić, a do tego data premiery wypada na 14.02, Walentynki... no bez przesady proszę...
Orginalny GR czyli wlasnie Blaze jezdzil wlasnie na 'jakims' harleyu, a teraz gdy powrocil do roli ghosta znow na nim jezdzi. Na scigaczu jezdzil drugi GR - Danny Ketch.
I dlaczego mialby tu grac Vin Diesel? Koles nie wyglada ani troche jak komiksowy Blaze, o Ketchu nie wspominajac, ktory przeciez byl dzieciaczkiem. Nie mowie ze Cage jest lepszy, ale jako ze oboje jestesmy fanami Luke'a Cage'a dam mu szanse ;)
Bardzo trafne uwagi, niestety, poprzednik tez ma racje - nie ma bata, szykuje sie okropny gniot...
Pozdrawiam.
ty naprawdę czytałeś Ghost Ridera, kiedy Blaze był łysy i przypakowany?
Cage jakoś bardziej mi tu pasi
Witaj w klubie człowieku!!
Uwilbiam komiksy z GR i LOBO chociaż nie pogardzę też Spiderkiem.
Jadnak w przeciwieństwia do Ciebie chcę obejrzeć tą ekranizacje, zobaczyć czy dobrze to zrobili czy może spsprali:-)
Fakt,faktem ze z tym motorkiwm to dali ciała no i ten aktor...
Zupełnie nie podobny do Ghost'a.
Poczekamy,zobaczymy.
Przecież nie ocenia się książki po okładce!!!
blahahahah vid diesel jedna z wiekszych porażek hollywood :D grać to on kompletnie nie umie :D tak jak np arni D zkoxowany gbur ktory dostal dobra role w filmie i stal sie slawny ^^ wiec kim ty prubujesz obsadzac ten film ^^
Komercha to może i jest ale klkaset twfu kilka milionów egzemplarzy komiksu Ghost Raider już nie są komercyjne na jakim ty swiecie żyjesz wszystko co sie dobrze sprzeda to komera nawet ta stron Filmweb więc przestań pisać o komercji. Fim może się okazać dobry lub kiepski i tyle.
Nareszcie jakiś głos rozsądku. Tak na dobrą sprawę, to komercyjne jest wszystko, poza jakimiś niszowymi produkcjami, robionymi dla zamkniętego grona znajomych, ewentualnie puszczanych w net.
Wszystko co jest zrobione na normalny rynek, jest zrobione dla pieniędzy. Nie okłamujmy się, każdy chce zarobić. Obecnie na świecie jest baaardzo mało produkcji, którym nie można z czystym sumieniem podczepić naklejki "komercja"
Ja film zobaczę na bank. I kiedy go zobaczę, będę oceniał. Ale też, nie czy jest "dobry" czy "zły", tylko czy mi się podobał. A zdanie innych będę miał tak samo głęboko w poważaniu jak zwykle ;)
co do komercji to nie każda produkcja która trafiła do kin miała być komercyjną :D np taki Blair Witch Project :D
No tak... Lobo i Ghost Rider. Chyba nie muszę pytać jakiej muzyki słuchacie :)
Dla mnie właśnie porzadna garsc agresywnego metalu w tym filmie spowoduje ze odbiore go dobrze (lub zle). Jak usłysze choć kawałek rapu czy techniawy to bede sie śmiał i smiał do rozpuku. Ogień piekielny płonie tylko przy metalu !! :)
Tak ten Tarzan dobrze mówii popieram tego pana, ma rację...
Motor tragedia , Cage no >>>> nie no w takich filmach jest okazja dania roli komuś nieznanemu , żeby wypłynął na tym filmie , cóż tylko 20% ekranizacji komiksów doczekuję się materiału godnego tego na czym produkcje te bazują.
HAIL SATAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!