Widzę że nikt z Was nie docenia tego filmu choć jest dobrym filmem.Moi Zdaniem jego ocena niesprawiedliwie zaniżona .Moim zdaniem jego ocena powinna być np 8,20;p
ja tam mu daje 10 a te wszystkie palanty co się nie znają niech oglądają sobie dalej te gnioty które uważają za spoko filmy.jeszcze jedno do niektórych filmów potrzebna jest głowa a nie pusta czaszka
co może efekty były złe?
może muzyka była tragiczna?
może aktorzy nie umieli zagrać?
a fabuła była nie logiczna?
reżyser się nie spisał?
byłem z kumplami w Rzeszowie specjalnie wziąłem ich żeby zobaczyli go w kinie i zapłaciłem im za bilety i cieszyli się tak jak ja
nie rozumiem kumpla mówi że jest lipa może jak by zobaczył go z nami w kinie zmieniłby zdanie
tak samo ja byłem na king kongu na chyba ostatnim pokazie i spóźniłem się godzinę ale jak zobaczyłem efekty to wiedziałęm że jakbym go oglądnął na monitorze albo w tv to po prostu nie spodobałby mi się tak bardzo także kino robi swoje
A ja temu filmowi daje 3, a wiesz dlaczego?
Przede wszystkim dlatego, że żaden z aktorów grających w tym filmie mnie nie przekonał.. Cage- słaby, Mendes- jeszcze gorsza, Bentley- co się z Nim stało?! A tak dobrze grał w 'american beauty'.
Muzyka jest średnia.
Słaby scenariusz jest jednym z przykładów jak nie powinno pisać się scenariuszy.
Reżyseria, lepiej przemilczeć. Johnson po dobrym 'deredevilu' teraz poniósł totalną porażkę.
Efekty specjalne niezłe ale to nie wystarcza żeby dać ocenę wyższą niż 3..
A teraz pozwól, że zacytuję: "a te wszystkie palanty co się nie znają niech oglądają sobie dalej te gnioty które uważają za spoko filmy". Wiesz co, jeżeli Ci co uważają, że 'ghost rider' to słaby film, to 'palanty', to JESTEM DUMNY, ŻE JESTEM PALANTEM! Inteligent wielki się znalazł...
Podsumowując 'ghost rider' jest słabym filmem. Brakuje mu tej lekkości, w ogóle nie wciąga widza (tak jak np. 'spider- man').. Szkoda, że zmarnowano taki ogromny potencjał..
A ja sie nie zgadzam z tobą, Ghost Rider jest filmem z przesłaniem...A taki Daredebil nie...Wogole to moje stwierdzenie to takie ze DareDevil byl słaby, ghost Rider jak dla mnie poziomem dorównuje x-men 1. Aktorzy Cage jak dla mnie byl spoko :)) Eva...ehh nie lubie jej za bardzo...Scenariusz nie jest słaby - jest na podstawie komiksu, dlatego takie niekiedy nieścislosci, bo nie da sie tak dobrze odwozrowac komiksu. Palant palantem, ale ludzie objezdzający GR to poprostu niekapują tego filmu i tyle... Jakbym mial mowic ktory film Johnsona lubię to Ghost Rider bedzie pierwszy...DareDevil, byl koszmarny jak nie wiem co...jego maska w jednej scenie to wygladala jak maska zorro, bo sie ją od tyłu wiązało (czy jakos tak). A najgoszy byl Kingpin...murzyn...bleee....I prosze nie mowic ze jestem dziecko czy jakies inne pierdoly bo ja wyrazam swoją opinie moja jest taka jaka jest. Pozdro!!
PS: rzeczywiscie Spider-man wciąga...tak mnie SM3 wciągnął ze po seansie załowalem wydanych pieniedzy... SM i SM2 to byly hity....SM3 znalazl sie w niektorych listach na najgorszy film 2007 roku na miejsu 1...
Mówcie sobie że denna gra aktorska... mówcie sobie że tanie efekty... mówcie sobie że słaby scenariusz... ale muzyka do tego filmu jest genialna :)
jestem ciekawy dlaczego Cage słabo grał wgł niektórych??? Proszę przykłady, fakty... Według mnie ten film był świetny, daje mu 9/10 za całokształt...
Czytam ze zrozumieniem, ten text nie tyczył się twojej wypowiedzi, tylko cinemafan91 a brzmiała ona tak,:"Podsumowując 'ghost rider' jest słabym filmem. Brakuje mu tej lekkości, w ogóle nie wciąga widza (tak jak np. 'spider- man').. Szkoda, że zmarnowano taki ogromny potencjał.."... Pozdrawiam;)
No to wybacz. Ale to brzmialo jakbys to kierowal do mnie. Zwracam Honor:)) Pozdro
Dlaczego Cage słabo grał??? A proszę bardzo.. Słaba mimika, gestykulacja, brak, że tak to nazwę, wczucia się w graną postać.. Cage gra po prostu bez polotu.. Ale takie jest moje zdanie, a Ty oczywiście masz prawo do swojego..
A co do 'spider- mana' to gdzie napisałem, że chodzi mi o 3 część? Oczywiście, że miałem na myśli pierwszy film z tej serii. Jakby mi chodziło o 3, to bym napisał 'spider- man 3', logiczne, no nie?
Dla mnie żaden Spider-man nie miał "polotu", a dla mnie Cage gra dobrze..., na ekranie zachowuję się naturalnie, a co do mimiki czy gestykulacji, czy widziałeś, żeby każdy człowiek robił jednakowe gesty, czy "miny"..., ale to mije zdanie na ten temat... Pozdrawiam;)
A według mnie właśnie 'Spider- man' jest niezłym filmem, pomimo wielu braków. A na pewno jest lepszy od 'Ghost ridera'. A co do Cage'a to rozumiem, że masz do Niego sentyment, ale bądźmy obiektywni, w wymienionym filmie gra fatalnie. Aktor nie czuł roli i grał bardzo nieporadnie, nie radził sobie z postacią, którą miał grać. Szczerze mówiąc to zaczynam się zastanawiać czy Cage'a stać jeszcze na zagranie takiej roli jak chociaż w 'Ptaśku' czy 'Zostawić Las Vegas', bo Jego ostatnie role zbliżają Go do upadku.
Ja tam dałam temu filmowi 7... Uważam go za całkiem dobry. Cage gra tragicznie i nawet Mendes bije go na głowę... Jest sto razy lepsza. Dobrze, że chociaż ona nie miała nominacji do maliny, bo zagrała nieźle. Scenariusz i efekty są dobre. Jestem na tak.
serio, komus ten gniot sie podba?
NIe straszcie mnie bo pomysle,ze swiat schodzi na psy
"serio, komus ten gniot sie podba?
NIe straszcie mnie bo pomysle,ze swiat schodzi na psy "
Ten jak to ładnie powiedziales "gniot" podoba sie niektorym na filmwebie. Mi na przykład wiec nie uwazam ze zchodze na psy... Przynajmniej jest na czym zawiesic oko a nie to co Daredevil...
U mnie ten film zasłużył na 7/10 dzięki świetnej ścieżce dźwiękowej i świetnie opracowanemu Ghost Rider'owi (chodzi o wygląd postaci i charakter, oczywiście chodzi o pana "płonącą czachę na motocyklu" a nie Cage). Komiks jest materiałem na coś o wiele lepszego... ale i tak dobrze że wyszło coś "takiego" niż przymulony Spider man 3.
Ja bardzo doceniam ten film.
jest lekki i przyjemny i gra aktorska jest jak dla mnie na wysokim poziomie:)Szczerze ja na tym filmie plakalam ze smiechu, watry obejrzenia moja ocena to 9,5:) Dalabym wiecej gdyby byl dluzszy:)
Jezeli ktos uwaza ten film za gniot to tak naprawde nigdy w zyciu nie widzial prawdziwego gniota!!!!
Film jest tak jak powiedziales lekki i przyjemny. mi równiez sie podobal i ja juz dawno to pisalem ale ocena dalej potrzymana nawet dzieki wydaniu DVD ktore kupilem i zawiera ono niepokazywane sceny i jest o 10 min dłuzszy;)) dalej 9/10
Ja daję 8/10. Film fajny, fajnie się ogląda, fajna gra aktorów, muzyka i efekty specjalne.
Ja daje notę z numerem 7 ;D Ciekawy pomysł, fajnie dopracowane szczegóły (ogółem rzecz biorąc postać Ghost Rider'a- skórzana kurtałka którą zajumał kolowi w więzieniu- wypas;) Ale na 8,2 z nie zasługuje...
Ja dałem 8/10 przy filmie bardzo dobrze się bawiłem i zgadzam się, że powinien mieć ocenę przynajmniej 7 ileś.
Ja daje 4, bo ta ocena jest najbardziej trafna - czyli ponizej oczekiwan. Jeden z gorzej zekranizowanych komiksow jesli nie najgorzej. Miejmy nadzieje, ze Ghost Ridera 2 tak nie spartola.