PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111529}
6,3 178 tys. ocen
6,3 10 1 177525
4,3 39 krytyków
Ghost Rider
powrót do forum filmu Ghost Rider

mają go puścić na Polsacie :O nie za wcześnie? film zaledwie z 2007 roku XD

ocenił(a) film na 6
naza

Ciekawe. Kiedy mają go puścić? Skąd to wiesz? :]

TyskiDaro

bo jak włączam Polsat, to ciągle jakieś reklamy lecą :P i trafiłem parę razy na reklamę jesiennych filmów w których był Ghost Rider, Spider-man 3 i Ja,Robot

naza

To prawda, jeszcze Pojutrze mają puścić ;)

ocenił(a) film na 8
holly196

nie mogę się doczekać, od dawna chciałam obejrzeć "Ghost Rider". Niech nam żyje Polsat :D

koa222

no, niech żyje Polsat! i jego reklamy! hura!

użytkownik usunięty
naza

no właśnie i znając życie, podczas 2-3 reklam jak prawie zawsze przysnę i obudzę się pod koniec, albo po zakończeniu filmu, NIECH ŻYJE POLSAT!!

ocenił(a) film na 8

niech żyje! Dzięki niemu dwugodzinne filmy trwają trzy godziny x)

ocenił(a) film na 8
koa222

Niech żyje Polsat! Reklamy zaczynają się po czołówc filmu i trwają pół godziny:D
A tak btw, to kopiowanie po TVNie zaczyna być już wkurzające. Może i troszkę męczy 10 edycja Tańca z gwiazdami, ale Jak Oni śpiewają to przegięcie. Filmy często debilne są puszczane po 2-3 razy w roku i o za każdym razem obwoływane magahitami. Megahiciorami są też filmy z roków 2000-2004, a jak 2006 to cud.
Odsmażają stare kotlety nie tylko w wakacje (do czego już przywykłam osobiście), ale również w inne dni. Ile razy można oglądać (TV4, odłam Polsatu) Mel, albo jakieś durnowate filmy o dzieciaku, który poznaje zwierzaka, potem ktoś mu go kradnie, odzyskuje go, a potem żyją długo i szczęśliwie? Ile razy można oglądać stare oscinki Sabriny, które kiedyś bawiły, a teraz tylko irytują? Teraz w nastał taki czas, że przełączamy na Polsat tylko wtedy, kiedy mamy wybór między tym, a transmisją z obrad sejmu.

Przepraszam, ze się tak rozpisałam, ale jestem niewyczerpywalna w tym temacie. Niech żyją reklamy przerywane filmem!

naza

Taa, dokładnie.
Wczoraj jak leciała walka bokserska na Polsacie, wiecie, niby ta walka stulecia, Gołota kontra Adamek, to co runda były reklamy!!!!!;/// masakra..
Całe szczęście, że Gołota po 5 rundzie zrezygnował, bo walka trwałaby całą noc, a tak to skończyła się pół do dwunastej..xD
Te reklamy na Polsacie to naprawdę przesada:)

Lady_Sakura

no Polsat jest znany z dłuugich reklam, no ale polsat z nich nie zrezygnuje bo straciłby duuużą część budżetu.A o filmach powtaranych 3-5razy(piraci z karaibów 1)podczas gdy juz sie premiera 4 szykuje nie wspomnę. No ale co zrobic na telewizji polskiej tez nie lepiej z premierami.

ocenił(a) film na 7
Lady_Sakura

Drogi ,,fanie,, filmów, propo walki Andrzeja Gołoty z Tomaszem Adamkiem :
,,całe szczęście, że Gołota po 5 rundzie zrezygnował, bo walka trwałaby całą noc...''odpowiedz przede wszystkim sobie a także mnie : czy A.Gołota zrezygnował z walki ? Wydaje mi się, że to sędzia przerwał walke po tej rzeźni ... i słusznie. Zaangażowanie i wole walki jaką miał Pan Andrzej wyklucza jaką kolwiek rezygnacje z jego strony. Tyle w temacie.

PS: Jeśli chodzi o reklamy na owej stacji: zgadzam się.

Pozdrawiam

adek88_90

Witaj Wielki Krytyku Filmowy! Zaszczyciłeś mnie blaskiem swej chwały i zwróciłeś uwagę na mój post!:)
Piszesz, ptysiu miętowy, co do mojej marnej w porównaniu z Tobą osoby,

"Drogi ,,fanie,, filmów" - tak, masz rację, jestem fanem filmów, Nieomylny Krytyku:)a tak na marginesie, taka moja drobna porada, używaj cudzysłowia zamiast dwóch przecinków:)

" propo" - nie pisze się propo, tylko a'propos:)

i rzeczywiście, może i sędzia przerwał walkę, jak rozumiem, oglądałeś walkę uważnie i wiesz, ja nie jestem pewna, bo, jak zaznaczyłeś, jestem TYLKO fanem filmów:) nie posiadam niestety tak szerokich zainteresowań, jakie niewątpliwie masz ty, mój Autorytecie:)

Poza tym, Adamkowi należało się niezłe lanie:) a Andrzej Gołota jest o wiele starszy od tego gówniarza, każdy Fan (taki jak ty) powinien zauważyc, że Gołota bardzo powoli się rogrzewa, więc nie mów o zaangażowaniu Andrzeja Gołoty:)

Pozdrawiam:)

naza

po tym sie poznaje kiepski film-emitują go na Polsacie.Dziś w programie porannym facio prowadzący zapowiada jakie to atrakcje będą-ten Ghost rider po zajawce którego już sie zorientowałem czym to pachnie(badziewiem komiksowym) a potem film z Keanu" Johnny Mnemonic" (ktory już wszyscy oglądali) zaś ten facio mówi że to dobra propozycja na jesienny wieczór buehehe

ocenił(a) film na 8
ganz74

Oczywiście, przypadkiem trafią na jakiś fajniejszy film, ale jak już się skapną, to trąbią o tym i ogłaszają megahitem. Chociaz megahitam ogłaszają też komercyjne badziewia. Trzeba przywyknąć.

Kolego u góry:
z ciekawości obejrzałam "badziewie komiksowe", jak to zwiesz, i mi się podobało. Czołówka to może nie za fajna wyszła, ale ogólna jakość pozostaje na poziomie wyższym niż np. ukochane pseudo-familijne filmidła Polsatu. Polecam. Czasami lepiej sie nie zrażać "zajawką", bo to wytwór rzeczonej stacji, a wiemy przecież, że lepiej nie brać tego na serio.

ocenił(a) film na 3
naza

Puszczają go tak wcześnie bo to dziadowy film.

użytkownik usunięty
Cryworld

Polsat już przesadza z powtórkami. Kevin Sam w Domu to już tradycja
świąteczna.