Bez przesady 1 w skali do 10 to można dać filmom typu Gulczas a jak myślisz.... . Może to nie jest arcydzieło,ale da się obejrzeć i człowiek się nie nudzi... .
Podzielam. Film godny uwagi - 7/10. Można obejrzeć, jeżeli nie ma się nic ciekawszego do robienia ;D
Jak emqbro - 4/10. Nie jest to porządny film, ale da się go obejrzeć bez specjalnego uczucia straconego czasu.
Dla mnie film słaby.. więc 3./10
Fatalne aktorstwo i zła obsada (super-bohater ze wzrokiem kokerspaniela? :| ). Przeciętny scenariusz i tylko poprawne efekty specjalne...
Nic więcej niż 3 dac nie mogłem :)
z czym??? jak nie znasz postaci ghost ridera z komiksów to wybacz ale masz gówno do gadania, dla mnie świetny nie wiem dlaczego ghost ridera i daredevila uważa się za najgorsze filmy, dla mnie są jednymi z lepszych.
jak na film opart na komiksie 7/10 trochę fajnych efektów i nawet fabuła się kupy trzyma bardzo przyjemne kino wręcz odprężające
Fajna adaptacja, dobrzy aktorzy, sporo ironii i humoru, nawiązanie do westernu..
Uwielbiam Cage'a w tej roli ! ;)
Film spodobał mi się w kine na tyle, że kupiłem sobie później DVD :P
Akurat ten film ma niewiele wspólnego z komiksem. Płytka, płaska historia napisana na kolanie. Akcji w niej tyle co kot napłakał. Jak sobie przypomnę historię z Lilith (Mega Marvel) to aż ciary idą po plecach. A to to tylko rozmemłane popłuczyny. Taka Fantastyczna 4 w ciemniejszym garniturze.
Pozdr.
Całkowicie zgadzam się ze stwierdzeniem, iż tylko kretyni dają jeden filmom może nie najlepszym ale godnym uwagi. Wiele dzieł filmowych jest niedocenianych, a wynika to z tego, że ktoś powiedział za przeproszeniem iż film jest do d*py i wszyscy za nim powtarzają. Ślepo wierzą, że jego ocena jest trafna...
A ja dam nawet 9/10! Świetny film. Jak nie przepadam za filmami Marvela, tak ten był dla mnie genialny. Był, że się tak wyrażę mało marvelowaty :). No i jeszcze Cage! Moim zdaniem najlepszy film Marvela.
Film świetny, ale komiks lepszy, a co do pokutnego spojrzenia to czy przypadkiem Dan Keth go nie miał, a nie Johny Blaze i ten drugi ghost rider (dziadek na koniu) to on to chyba nie był takim prawdziwym duchem zemsty tylko się na biało malował żeby ludzie myśleli że to zjawa i o co chodzi z tym całym mephistolesem to był mephisto i tyle, no chyba że to jakieś zdrobnienie.
Nie wiem dlaczego zaraz taka zła ocena... jeśli nie lubisz: filmów tego typu/Cage'a/komiksów Marvela/czegokolwiek, co się pojawia w filmie, nie znaczy od razu, że film zasługuje na 1/10. Jeśli ktoś daje taką ocenę, automatycznie odbieram go jako prowokatora, który chce zwrócić na siebie uwagę. Oczywiście, zawsze istnieją wyjątki, ale w większości takie oceny świadczą tylko o marnej prowokacji i trollowaniu :/. Pozdrawiam.
napewno na 1 nie zasługuje, ale jest to film słaby nawet jak na adaptację komiksu. 3/10 i nic więcej.
Kurczę dajcie spokój żeby Polacy coś takiego stworzyli to byłby hit wszechczasów. Tak jak ktoś wspominał film ma trochę humoru,chociażby jak zap..... ponad 200 na radarze.Są efekty i wcale sie nie nudziłem, no ładnie jest to poskładane.Ile to filmów jest co po 15 minutach wyłaczałem. W swojej kategorii jest ok. Pierwszy z brzegu noc żywych trupów 3d. Porównajcie sobie:-)