Hm.
Obawiam sie dla kogo jest robiony ten film. Z jednej strony fani poprzedniej czesci - ci ktorzy wowczas mieli po kilka-kilkanascie lat, z drugiej nastepne pokolenie wychwane na zupelnie innym kinie SF.
Kiedys, z braku mozliwosci technicznych wieksze znaczenia mial dobry pomysl na akcje.
Teraz wystarczy pare eksplozji i juz wszyscy sr..ja z podziwu.
Mam nadzieje ze az tak bardzo sie nie zawiode.
Lobo ma mieć taką kategorię wiekową? :D:D:D:D:D:D:D:D ktoś sobie żarty robi :D:D:D:D:D:D czujesz słyszeć lobo mówiącego "kurczę" :D:D:D:D:D
Urwał Nać ::D:D:D:D
Dla wytwórni. Niestety odgrzewane kotlety, choć niestrawne i suche, świetnie się sprzedają.
Polecam zapoznać się z grą Pogromcy Duchów na X360/ps3/pc, scenariusz do niej został napisany przez tych samych ludzi którzy są odpowiedzialni za filmy Ghostbusters i świetnie pokazuje że pomimo 30 lat przerwy....nadal świetnie sobie radzą z pisaniem historii o duchołapach, tak więc o Ghostbusters 3 na twoim miejscu bym się nie martwił ;).
Oglądałem w tym tygodniu obydwie części i są po prostu rewelacyjne. W ogóle się nie zestarzały przez te prawie 30 lat... aż się łezka w oku kręci, tak dawno to było. O scenariusz nowej części jestem spokojny, tym bardziej, że znowu zabiorą się za niego ci sami ludzie czyli Aykroyd i Ramis a reżyserem będzie Reitman.
Nie wiem, ja tam jestem strasznie narajany na kolejną część, a w czasie premiery dwóch poprzednich części nie było mnie jeszcze na świecie.
Proszę nie generalizować, tylko idiotów z siebie robicie.
Dokładnie, nie wiem, czy ten film to będzie porażka, czy nie, wiem tylko, że w czasie premiery poprzednich części nie było mnie jeszcze na świecie, a teraz mam okazję poczuć się jak moi rodzice kiedyś i wykupić bilet na premierowy seans Pogromców Duchów - bez znaczenia, czy będzie to kolejny geniusz, czy kicha ;-)
Mam nadzieje,że humor będzie w stylu "Shreka" czyli coś dla dzieci,ale również i dla dorosłych,wychowałem się na ghostbustersach i z niecierpliwością czeakm na 3 część,aż się łezka w oku kręci na samą myśl jak w dziećiństwie młóciłem na starym dobrym Commodore64 w gre o łowcach duchów a potem na starym dobrym JVC oglądałem filmy,dzisiejsza młodzież pewnie nawet niewei o czym mówie.