PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1413}

Gia

1998
7,5 34 tys. ocen
7,5 10 1 33579
6,1 8 krytyków
Gia
powrót do forum filmu Gia

Słaby...

ocenił(a) film na 3

Dla mnie osobiście po prostu słaby film. Nie zainteresował mnie w ogóle i po kilkunastu minutach go wyłączyłem.

ocenił(a) film na 10
dooomiiin

Jeżeli wyłączyłeś po kilku minutach, to jak możesz powiedzieć, że słaby? :)

ocenił(a) film na 3
troll face

Wyłączyłem po kilkunastu minutach. trochę się jednak przemęczyłem.
Tak myślę, że gdybym nie wyłączył, to jednak by mi się podobał i nie pisałbym, że jest słaby. Proste i logiczne.

ocenił(a) film na 8
dooomiiin

jak można ocenić nie obejrzany film? w tych kilkunastu minutach nie było praktycznie nic.. same początki, później jest rozkwit i upadek. Radze ogladać do końca, a jeśli nie dajesz rady to nie oceniać -.-'

ocenił(a) film na 3
DarkBartek

Ludzie, ale Wy się czepiacie! Toć to nie jest jakieś wielkie kino, żebym na sam tytuł musiał padać na kolana. Po prostu po ludzku mi się nie spodobał.
DarkBartek a ja radzę Ci pomyśleć: skoro wyłączyłem po kilkunastu minutach, to znaczy, że mnie nie wciągnął, a jeśli mnie nie wciągnął, to znaczy, że według mnie jest słaby.
Tyle.

ocenił(a) film na 8
dooomiiin

niech będzie słaby ale po co oceniasz? dobra ja już nic nie mówie... nie ma co się sprzeczać bo i tak masz swój świat i swoje zabawki

ocenił(a) film na 3
DarkBartek

Lepiej mieć swoje zabawki niż mieć nasrane we łbie i kłócić się o takie byle co;)

ocenił(a) film na 8
dooomiiin

jak czytam takie komentarze to mi się rzygać chce!

ocenił(a) film na 3
Alisee

Mnie też ;)

dooomiiin

ocenia się obejrzane filmy - nie obejrzałeś nie powinieneś oceniać. Jeśli Cię nie wciągnął to już kwestia gustu a nie filmu

ocenił(a) film na 3
marica1994

Ale to przecież jest chyba logiczne, nie? Jeśli mnie znudził, to znaczy, że mi się nie podobał. A skoro mi się nie podobał, to go wyłączyłem.

dooomiiin

Rozumiem, ale nie powinieneś oceniać.

ocenił(a) film na 3
marica1994

Echh... No ale już za późno ;)

dooomiiin

Wcale, że nie. :) Można "odkliknąć" ocenę xd Wystarczy kliknąć na 'Widziałem'. Mam nadzieję, że pomogłam :DDD

ocenił(a) film na 3
marica1994

Jak najbardziej ;) no ale ja miałem na myśli post :D

dooomiiin

hehe ok ;D no ale przynajmniej Czarny Łabędź Ci się spodobał ;]

ocenił(a) film na 3
marica1994

Podobał to mało powiedziane. Genialny film ;)

dooomiiin

Też tak uważam :) już Cię lubię :D

ocenił(a) film na 3
marica1994

I wice wersja :D

ocenił(a) film na 9
dooomiiin

tez przyznaje, ze poczatek nie nalezy do najlepszych. ale obejrzalam do konca. wczesniej czytalam biografie i ogladalam dokument o carangi 'self-destruction' czy jakos tak. koniec koncow film bardzy dobry, wg mnie i ciesze sie, ze nie wylaczylam. i super, ze jolie potrafi zagrac, czasami jej sie przytrafi dobra rola...za co brawa.

ocenił(a) film na 3
kdzwonkowska

Dla mnie osobiście Jolie miała lepszą rolę w 'Przerwana lekcja muzyki'.