Gladiator to moj ulubiony film!!! Uważam, ze jest jednym z najlepszych filmów w historii kina!!!!
Pozdrawiam wszystkich fanów tego filmu!!!!
A Ty myślisz ze jak oglądałeś wszystkie starocie typu Casablanca to na historii kina sie znasz????
Pozdrawiam
Argumenty? Prosze Cie bardzo.
2001 wygrana Oscar
Najlepszy film
Najlepszy aktor pierwszoplanowy
Russell Crowe
Najlepsze efekty specjalne
Najlepsze kostiumy
Najlepszy dźwięk
Czyż to nie sa najważniejsze argumenty. Czasem z wyborami amerykanskiej akademi filmowej trudno sie zgodzic ale z ocena Gladiatora zgadzam sie w 100%.
Pozdrawiam
pomijając fakt że "Gladiator" jest wtórny i ma bardzo nijakiego aktora w roli tytułowej, a deptanie zboża nijak nie zostanie sceną legendarną.
a może jakieś argumenty byś podał, mich1992 a nie tylko ""film jest zajebisty i koniec !"". Gladiator też mi się bardzo podobał, ale może byś uzasadnił swoje uwielbienie dla tego filmu ?
a może byś sie ode mnie odpierdolił?nie dość, że spamujesz na forum zmierzchu to jeszcze tutaj, mało ci?
""gdyby zamiast po Jezusie pojechali sobie po jakimś tam Buddzie"", ciekawe czy ty w ogóle wiesz co to jest Buddyzm.
czy mi sie wydaje, czy to jest forum Gladiatora? ciekawe czy umiesz czytać.mama i tata nie nauczyli?
pod Kodem da Vinci nie chce mi się pisać, bo i tak byś tego nie przeczytał. a może odpowies mi z łaski swojej na pytanie ?
a skad ty wiesz ze ja bym tego nie przeczytal? panie janowidzu przenieś to pytanie z łaski swojej na forum kodu da vinci, i nie offtopuj bo robisz taki sam bajzel, jaki zrobiłes na forum zmierzchu
rafari: Oscary nie są miarodajne. Rzadko się zdarza, żeby były przyznane na prawdę słusznie. Po za tym Oscary w 2000 roku były kiepskie, bo dobrych filmów jak na lekarstwo było :( To i Gladiator coś tam u czknął sobie.