Bo co bo mam inne zdanie niż ty głąbie? Idź wracaj do prze żałosnej pomarańczy kubricka.
KOGO CHCESZ ZMIESZAĆ Z BŁOTEM PAJACYKU ?
MOŻE MNIE SPRÓBUJESZ ? CZEKAM , W KOŃCU TO POD MOIM TEMATEM SIE WPISUJESZ , WIEC ZACZNIJ ODE MNIE , Z CHĘCIĄ SIE POŚMIEJĘ Z TAKIEGO DUPKA JAK TY <>
po pirwsze chłopaku ,spuść z tonu o moderacja cie pokasuje a to miłe nie jest ,po drugie ,nie będę naśmiewał się tu z nikogo oprócz eliasa(no ,chyba ,że trafi się drugi taki ciul ,jesteś nim?ok ,nie ma problemu) ,po trzecie ,nie nazywaj mnie dupkiem bo:
-to niegrzeczne
-nie znasz mnie
-sądząc po temacie nie grzeszysz inteligencją ,a ja nie życzę sobie żeby mnie obrażał jakiś licealista
-jesteśmy w internecie ,zawsze miałem niezłe zlewanie z kozaków ,którzy myślą ,że jak kogoś na necie pojadą są "kóól"
ja rozumiem ,że może miałeś ciężki dzionek bo koleżka liceum cie przekopał albo inne nieszczęście się stało ,w takim wypadku należało by przeprosić ,ponieważ tego nie uczyniłeś uznaję cie za chama jakiego wiele na fw <ech ,cholerna nisza>
to tyle ode mnie ,pozdrawiam mimo wszysto..
Po takich ludziach jak Pablos widać, że nie można zbyt wiele oczekiwać. Odpowiedź prostacka, denna i zupełnie bez sensu. Pablos, chłopie, jeśli nie umiesz nic sobą reprezentować to w ogóle się nie udzielaj.
A co do filmu to: 10/10 oczywiście.
Sylwia.
Sądzę, iż Polacy mają problem ze zrozumieniem, że każdy ma swoje zdanie, a twoje nie musi być koniecznie jedyne i właściwe. Powinni tego uczyć w szkole ;p
hehe Polacy to agresywny naród jednak,wyluzujcie troche:), każdy ocenia
filmy jak mu pasuje,dla jednych to arcy dla innych nie,mnie jak jakiś film
wkurwi to mu daje nawet 1, ten film zasługuje, na 10 ale ode mnie jej nie
dostanie heh,nie pytajcie, dlaczego bo sam nie wiem;d
"ZNAJDZIE SIE TYLU IDIOTÓW CO MYŚLĄ INACZEJ"
Dziękuję, że przeczytałeś mój komentarz ;P
Nie zarzucaj mi, że "piszę" "nie znasz się..."
ponieważ jak wszyscy jechali twoje marniutkie recenzje twoją jedyną obroną było powiedzonko:
"napisz własną"- więc o czym teraz My gadamy.
Dziwnę, że któremuś z moderatorów chciało się usunąć beznadziejny temat(w sumie tysiące takich na filmwebie)w którym akurat się ośmieszyłeś ale cóż na układy nie ma rady, a teraz wybacz ale mam w planach kolejną prowokacje w której ty i ten pajac Order weźmiecie udział
BURBON ZAPROŚ MNIE DO TWOJEJ PROWOKACJI , CHĘTNIE POCZYTAM WYPOWIEDZI JAK TO UJĄŁEŚ PAJACÓW , MOŻE I COŚ DODAM OD SIEBIE ?
A CO DO RESZTY W SUMIE O GUSTACH SIE NIE DYSKUTUJE , ALE TYLKO JEDNA OSOBA PODAŁA TU TYTUŁY INNYCH FILMÓW KTÓRE ZASŁUGUJĄ WEDŁUG NIEGO NA 10 I SZACUN ZA TO - DZIĘKUJĘ , ALE BEDE BRONIŁ GLADIATORA DALEJ I NIE UWAŻAM ŻE JEST TO TYLKO PUDEŁKO - ALE TO MOJE ZDANIE DLA CIEBIE MOŻE TO I PUDEŁKO DLA MNIE NIE <>
Skoro chcemy rzeczowej dyskusji to dyskutujmy jakoś przyzwoicie.A nie jakieś kłótnie, obrzucanie się mięsem i błotem, ile wlezie.
Jeśli chodzi o temat to moim zdaniem ten film, NIE zasługuje na miano arcydzieła i na tak wysokie miejsce w rankingu.Oczywiście film zrobiony z rozmachem, wielkie widowisko, bardzo dobra gra aktorów, świetna realizacja, za to dałem 8/10.Ale z tym filmem jest jak z pudełkiem, patrząc na niego podziwiamy jego piękne opakowanie a zaglądając do środka nic nie ma.
Fabuła dość płytka nie ma żadnego wyrazistego przekazu.Ogląda się go dla rozrywki.Gladiator porostu nie ma jakiejś głębszej wartości.Nie zmusza do przemyśleń. W nie-których momentach jest za bardzo patetyczny.Wydaje mi się że twórcy chcieli, aby był czymś więcej niż rozrywką dla mas, ale nie wyszło.
Na jego miejscu w rankingu widział bym "Lewerence z Arabii", " "Bez przebaczenia","Oto jest głowa zdrajcy","Ben Hur", "Czas Apokalipsy".A "Gladiator", obniżył bym go o dziesięć, piętnaście pozycji.
ill cattivo, rozumiem. Wreszcie i powtarzam ostatecznie zrozumiałem twój gust. Mówisz, że lubię ciężkie kino, ale tak nie jest. Wszystkie filmy jakie mam w ulubionych (czyli 9/10) to filmy, które są świetne i dają mi rozrywkę. Jest również wiele innych filmów, które zasłużyłyby prawie na 10 np. La Strada,Tango w Paryżu, albo Odyseja. Ale są to filmy, które mnie nie porywają i nudzą tak więc ocena nie może być inna niż 8 w dół. Ty za to lubisz lekkie produkcje gnioty, widać po Topie. Napisałeś mi na blogu "ty śmieciu" smarku nerwy Ci już puszczają? W szkole Cię biją? A o argumentach mi nie gadaj proszę, bo w twoich recenzjach takowych nie ma. Jedynie spisujesz je z tematów, które napisał ktoś lepiej. Twoje recenzje są beznadziejne i tyle. Tak więc idź do swoich koleżków typu Order i baw się z nimi. Pa
Pytasz jaki:
pulp Fiction
I nie dziw się że ktoś odpisuje ci sraki, ponieważ temat jest beznadziejny.
SKORO JEST BEZNADZIEJNY TO CO TU ROBISZ ?
KTOŚ CIĘ ZAPRASZAŁ ? SAM SIE PRZYPLĄTAŁEŚ I WCINASZ <> SPADAJ JAK CI NIE PASUJE TEMAT A JAK CI PASUJE TO SIE BAW , SIADAJ I CIESZ WYCIECZKĄ <>
Caps Lock ci sie wlaczyl to po pierwsze po drugie temat chyba po to jest zeby sie wypowiedziec wiec nikt nikogo nie musi zapraszac to po drugie a po trzecie nie dziw sie ze leca takie posty bo po tak idiotycznym temacie (wiele filmow zasluguje na 10/10 gladiator wg mnie niestety sie do tego grona nie zalicza) nie powinienes oczekiwac nie wiadomo czego
"Sraki" - i to jest najlepsza odpowiedz ;)
Daj znac jak ci sie polepszy
olać drzewko
elias ,zawiadom mnie jak napiszesz kolejną prowokacje ,ja cie z miłą chęcią nakarmie..
dlaczego?
bo bawią mnie tacy kretyni ,którzy nawet nie wiedzą dlaczego miesza ich się z błotem ,cóż ważne ,ze wiem ja ,Cattivo i z tuzin innych..
nie wiem dlaczego jeździcie po eliasie i deppie , ale jesteście tacy sami jak oni a może i gorsi , a co do filmu to dla mnie jest też 10/10
każdy ma swoje prawo do oceny i ja tak oceniam ten film , a pytasz Depp jeśli nie tan to jaki na 10 i szczerze mówię że musiałam się zastanowić jaki też na 10 , wiec nie będe tu wypisywała na siłę i na szybko tytułów , po prostu poszukam tych godnych 10 i ocenie , powiem Ci że mało jest takich filmów na 10 ale moim skromnym zdaniem Gladiator na niego zasługuje , pozdrawiam wszystkich , miłych świąt ;;))
nie przyglądałam się , ale faktycznie jesteście gorsi , a Ty to już typowy śmieć jesteś , pozdrawiam resztę i miłych świąt ;;))
Hmm... tak z brzegu "2001: Odyseja kosmiczna", "7 Samurajów", "Osiem i
pół", "Ziemia obiecana", "Lot nad kukułczym gniazdem", "Siódma pieczęć",
"Pat Garrett i Billy Kid", "Bez przebaczenia", "Pluton", "Casablanca" i
"Trzy Kolory: Czerwony" zasługują na tę ocenę sto razy mocniej niż
obarczony grzechem patosu i historycznej ignorancji "Gladiator". I to jest
też mój argument za niezasłużonym miejscem w pierwszej dziesiątce, choć mam
ten ranking w tzw. głębokim poważaniu. A z filmów podobnych, to
"Braveheart" jest w mojej ocenie lepszy. Choć oczywiście film skądinąd
znakomitego Scotta jako widowisko się świetnie broni. Ale arcydziełem nie
jest.
Depp gdzie jesteś ? To forum umarło bez Ciebie , fajnie było obserwować walkę Depp kontra Reszta Świata , hi hi , a teraz nudą tu wieje ,,,
Choć tu bo tu Odyseję kosmiczną , Samurajów i tą Casablance stawiają wyżej niż Gladiatora - hi hi
Film jest rewelacyjny.
w pełni zyskuje na najwyższą note.
Wzrusza,zaskakuje i pokazuje ile jest w stanie człowiek poświęcić dla tego co kocha.