arcydzieło z prawdziwego zdarzenia film którego nie da się podrobić gra aktorów na najwyższym poziomie żaden film nie jest w stanie mu dorównać ci którzy uważają BRAVEHEARTE za lepszy film od GLADIATORA NAPRAWDE NIE ZNAJĄ SIĘ NA PIĘKNYCH FILMACH
Eee tam. BRAVEHEART jest o 100 procent lepszy, jest filmem PRZEPIĘKNYM, należy go oglądać sercem.
Gladiator to ładny film ale miałki, nastawiony na widowiskowość.
Po za tym. zaczynasz się powtarzać.Już chyba z setny raz piszesz to samo.
Jeśli tak ubóstwiasz ten film to zbuduj sobie ołtarzyk w domu i go czcij.
juz sobie zbudowałem a o bravehearcie to juz mi sie nawet nie chce mówic szkoda słów na ten beznadziejny filmik o śmiesznej opowieści czy ja ogladam bajeczke dla dzieci czy film dla dorosłych.A powtarzać się będę zawsze gdyż nie mogę patrzeć na to jak dzieci podniecają się BRAVEHEARCIKIEM
Cóż, widzę ze jesteś jeszcze dzieciaczkiem, co ma trociny zamiast rozumku pod kopułą i podnieca się takimi bajeczkami jak "Armagedon", "Matrix" i "Bad Boys", itp.Krzyżyk na drogę i babraj się nadal w swoim brodziku intelektualnym, który jest płytszy od kałuży ulicznej.
Z takimi jak ty nie warto dyskutować, przed takimi jak ty trzeba się bronić i trzymać z daleka.
Nie chce mi się odpisywać na twoje kiepskie prowokacje bo to najwyraźniej nie ma sensu. Baw się dobrze w swoim dołku intelektualnym.
I żeby cię wkurzyć.
BRAVEHEART 300000000000000/10
Nawet ty tego nie zmienisz.
ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ NIE KTÓRZY UWAŻAJĄ TO ZA BAJECZKE A TO JEST KLASYKA FILMÓW S-F
co ty możesz wiedzieć prostaku jesteś zwykłym trolem o ptasim móżdżku z wyobrażnią przedszkolaka ile tu filmów w życiu obejrzałeś pewnie tylko tego śmiesznego BRAVEHEARCIKA no i ewentualnie SMERFY I KOPCIUSZKA JA JESTEM PRAWDZIWYM KOLEKCJONEREM FILMÓW PONAD 800 KASET Z FILMAMI NA VHS I PONAD 1000 NA DVD WIEC Z TAKIMI LALUSIAMI JAK TY NIE CHCE MI SIE ROZMAWIAĆ SZUKAJ SOBIE KOGOŚ INNEGO KTÓRY SIĘ BEDZIE ZACHWYCAŁ BAJECZKAMI RAZEM Z TOBĄ .NA RAZIE CWELKU
widzę po twoich opiniach że jesteś cwaniaczkiem takim oczytanym śmiesznym na dodatek filozofem a więc uważasz się za Clinta prostaczku ty też chciał byś być brudnym Harrym co, tylko że on miał rozum a ty jesteś tylko kapuścianym głąbem CLINT na pewno by się wstydził że ma takich fanów ratuje cię tylko to że lubisz westerny na najwyższym poziomie.
Uważam że film jest wspanialy. Jest to mój ulobiony film historyczny obok "Troji" i "Joanny D'arc", moim ulobionym momentem w filmie jest jak Maximus zdejmuje hełm przed Komodusem i mówi "My name is Maximus...."