8,1 793 tys. ocen
8,1 10 1 792508
7,6 76 krytyków
Gladiator
powrót do forum filmu Gladiator

Ale z was bezguścia. Jakim cudem taki film może stać wyżej niż choćby nawet "Pewnego razu na dzikim zachodzie". Jak dla mnie film nie najgorszy, ale sorry max 20-25 miejsce.

ocenił(a) film na 10
pavlock

Jakim cudem? Wystarczy że spodoba się większej ilości ludziom niż chociażby Pewnego razu na dzikim zachodzie. Pamiętaj jednak że to co tobie się nie podoba to nie oznacza że innym ma się nie podobać. Pozdro

pavlock

Troche szacunku dla innych mądralo. Oba filmy mi sie podobają.

ocenił(a) film na 5
pavlock

Oh! Ukochana ty moja wyrocznio gustu, jedyna słuszna i sprawiedliwa. od dziś ranking nie będzie okładany podług naszych bezdennie zepsutych upodobań, lecz wobec twojego świętego porządku. Jeden, jedyny i najwyższy. Niegodny ja twych stóp całowania.

Eh... skąd się tacy ludzie biorą, no skąd? hmmm... Dobrze ze ten tu nie ma władzy, bo by nam totalitaryzm jakowy zaprowadził.

ocenił(a) film na 10
Subterranean

A ja ci powiem, że, według mnie, to najlepszy film w historii kina i tego nie wycofam. Powiesz, że jestem idiotą, nie znam się na film, gdzie ja śmiertelnik mogę się równać do CIEBIE wielkiego krytyka filmowego, gadaj zdrów i tak mam to w dupie...

amon_5

Ten Pavlock to idiota. Śmieje się z Gladiaotra, a mówi że miejsce powinno być 20 - 25. Kretyn. Nie piszcie z nim

ocenił(a) film na 5
amon_5

Hmmm to chyba do imć Pavlocka, nie do mnie co? :) Bo ja jestem po twojej stronie barykady :)

ocenił(a) film na 9
pavlock

Nie odpisujcie mu, pewnie doznał wielkiej erekcji nazywając innych "bezguściami".

ocenił(a) film na 9
Szczepan

A i owszem, do pavlocka.