Ale z was bezguścia. Jakim cudem taki film może stać wyżej niż choćby nawet "Pewnego razu na dzikim zachodzie". Jak dla mnie film nie najgorszy, ale sorry max 20-25 miejsce.
Jakim cudem? Wystarczy że spodoba się większej ilości ludziom niż chociażby Pewnego razu na dzikim zachodzie. Pamiętaj jednak że to co tobie się nie podoba to nie oznacza że innym ma się nie podobać. Pozdro
Oh! Ukochana ty moja wyrocznio gustu, jedyna słuszna i sprawiedliwa. od dziś ranking nie będzie okładany podług naszych bezdennie zepsutych upodobań, lecz wobec twojego świętego porządku. Jeden, jedyny i najwyższy. Niegodny ja twych stóp całowania.
Eh... skąd się tacy ludzie biorą, no skąd? hmmm... Dobrze ze ten tu nie ma władzy, bo by nam totalitaryzm jakowy zaprowadził.
A ja ci powiem, że, według mnie, to najlepszy film w historii kina i tego nie wycofam. Powiesz, że jestem idiotą, nie znam się na film, gdzie ja śmiertelnik mogę się równać do CIEBIE wielkiego krytyka filmowego, gadaj zdrów i tak mam to w dupie...
Ten Pavlock to idiota. Śmieje się z Gladiaotra, a mówi że miejsce powinno być 20 - 25. Kretyn. Nie piszcie z nim
Hmmm to chyba do imć Pavlocka, nie do mnie co? :) Bo ja jestem po twojej stronie barykady :)
Nie odpisujcie mu, pewnie doznał wielkiej erekcji nazywając innych "bezguściami".