Już podobał mi się w 2001 roku :-) Ale teraz znowu wróciła mi ta myśl ;/ Powiedzcie dobrzy ludzi co to za kawałek jak gladiator umierał i były te flashback'i ze zbożem i polami . . .
no a u mnie na kompie leci i jest podpisane ze Enya:P Szukałam na googlach wpisalam NOw we are free Soundtrack Gladiator i mi wyskakuje teraz wszedzie ze to spiewa Enya;P nawet slowa w tekstach sie zgadzaja...nie wiem..moze 2 wersje piosenki...ale wszedzie ten sam glos;P nie rozumiem;p
Hans Zimmer and Lisa Gerrard - Now We Are Free.
Jak zwykle jakiś baran sobie podpisze ze to Enya i potem tak kopiują te epe3ki z netu.
To nie Now We Are Free, tylko dwa kawalki: Gladiator - Elysium i Gladiator - Honor Him. Oba sa na oficjalnym soundtracku z tego filmu, ktory mam po prostu dobitnie przesluchany, bo jest to najlepszy soundtrack na swiecie:)
nikt nie chrzani ale ja sobie sciagnelam z neta piosenke ta i jest ze Enya,szukam na necie a tam tez wszedzie ze Enya...sorry ale to nie moja wina
Enya nie ma z tym soundtrackiem nic wspólnego, a na necie bzdury różne wypisują.
Wszystkie wokale (śpiew) na tym soundtracku są autorstwa Lisy Gerrard.