8,1 792 tys. ocen
8,1 10 1 792466
7,6 75 krytyków
Gladiator
powrót do forum filmu Gladiator

Słyszałem że to świetny film. Niech ktoś mi napisze o czym konkretnie jest ten film (proszę o lekkie strzeszczenie fabuły). Dziękuje.

ocenił(a) film na 10
Corleone_94

Kolego,nie trać czasu tylko oglądaj,film naprawde warty poświęcenia swego czasu.Polecam...

ocenił(a) film na 1
maximus420

Jest sobie Maximus i cierpi, potem cesarz chce żeby został jego następcą, więc ten cierpi jeszcze bardziej. Potem syn cesarza chce go zabić więc cierpi totalnie. A potem łapią go handlarze niewolników i cierpienie przechodzi wszelkie granice.

użytkownik usunięty
_Andrzej_

Heh w zasadzie tak :)

użytkownik usunięty
Corleone_94

Na Filmwebie są opisy.

użytkownik usunięty
Corleone_94

Nie warto patetyczna papka dla amerykańców.

ocenił(a) film na 9

ja równiez nie wiem czym sie tu zachwycac. film warto zobaczyc tylko dla rozrywki (no i jak zwykle świetnego Russella).to tylko kolejny amerykanski wysokobudżetowy projekt nie dajacy nam żadnej wiedzy ze strony historii
ja oceniam na 7/10 a to i tak duzo

ocenił(a) film na 10
BAT_filmaniak

No i co tu dużo gadać,jest to film rozrywkowy,a na dodatek ta rozrywka jest na najwyższym poziomie.Świetny Crowe,świetne zdjęcia,genialna muzyka,TRZEBA zobaczyc a później ocenić,ale jak tu widze że ktoś daje 1/10 to już chyba "lekka" przesada.Rozumiem,że komuś może sie nie podobać bo to tamto i sramto,ale bez przesady!!!

ocenił(a) film na 7
Corleone_94

Film o mylącym tytule. Opowiada historię bezdomnego psa z Alabamy, który postanawia zostać XIV prezydentem Ameryki. Klasyk. Takie rzeczy trzeba po prostu wiedzieć.