8,1 792 tys. ocen
8,1 10 1 792343
7,6 74 krytyków
Gladiator
powrót do forum filmu Gladiator

które latały do kin, wypożyczały DVD, ściągały z sieci. W dodatku to kasowy film. Po tym poznaje się łajna. Oglądałem dwa razy. Za pierwszym razem byłem zniesmaczony, a za drugim rozweselony. Mimo to to coś dało nazwiska takim mało znanym aktorom, jak Kurt Russel "Crow", czy Jacqueline Phoenix.

yadin

Powiedz człowieku po kiego całemu światu próbujesz udowodnić swoje racje? Po co w ogóle zaczynałeś tę dyskusję? Lepiej Ci jak wszystkich swoim odmiennym zdaniem wkurzasz? Zachowaj to dla siebie, JEDEN post wystarczy, że by wyrazić swoją opinię na temat filmu. I tak nikogo nie przekonasz do zmiany zdania, a tylko prowokujesz. NIE DYSKUTUJ JUŻ. No chyba, że chcesz ciągle zbierać cięgi - to bardzo proszę bo jest wolność słowa.

ocenił(a) film na 9
yadin

W innych krajach ludzie Cię, nie zgnoją za "obstawaniu długo przy swoim" ?

Surine

Następny z tymi "Polaczkami". Co to za maniera do ciężkiej cholery?

ocenił(a) film na 10
yadin

bitch please...

yadin

Czy każdy film który zarobi kupe kasy jest od razu "łajnem" ??. To że film zarabia krocie to chyba znak że ludziom sie podoba

ocenił(a) film na 5
qbek_3

Linie fastfoodów też zarabiają krocie.

Surine

Hehehe, dobre.

Surine

a wiesz może coś o liniach luksusowych hoteli ??

qbek_3

Że są cholernie drogie i jest ich cholernie miało. Chybione porównanie. Poćwicz.

yadin

to że są cholernie drogie to jest prawda ale według Polaków, dla Niemca czy Amerykanina sprawa ma sie troche inaczej :/ z resztą nie bawmy sie w porównania - dużo było filmów naprawde dobrych które zarabiały bardzo duże pieniądze i takie są fakty
PS.t o Twoje porównanie z fastfoodami spodobało mi się :D

ocenił(a) film na 10
yadin

za to Forrest Gump to dla ciebie arcydzieło? poleciałeś za tłumem i dałeś 10/10. Gladiator to piękny film - po prostu i tego nie zmienisz.

Rockman92

Nie zamierzam zmieniać przekonania innych. Jak ktoś lubi średnio udaną scenografię starożytnego Rzymu, to jego sprawa. "Forrest Gump" cenię za proste wzruszenia i oryginalność. "Gladiator" to totalna popisówka nakręcona z maksymalnym rozmachem.

Rockman92

Nie, góra średniak.

ocenił(a) film na 10
grzegorz_cholewa

za to dajesz Chorobie Tropikalnej 10/10 hahaha. O mało nie spadłem z krzesła.

Rockman92

Znaczy oglądałeś? O wiele ciekawsze kino. Ale raczej nie dla dojrzewających chłopców, owszem. ;)

yadin

lekcje odrobione.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem