8,1 793 tys. ocen
8,1 10 1 792508
7,6 76 krytyków
Gladiator
powrót do forum filmu Gladiator

Od dzis jestem posiadaczem tej extra edycji. Podobno jest na niej gdzieś ukryty dodatek... Wie ktoś gdzie?? Jest o nim informacja w dodatkowym komentarzu do filmu na 1płycie ale nie autorzy nie powiedzieli gdzie.
Taki sam ukryty dodatek jest na DVD The Ring.

ocenił(a) film na 10
adi_em

a skąd masz takie informacje? Ja nie doszukałem się tam żadnego ukrytego dodatku i nie wydaję mi się, żeby tam był...

ocenił(a) film na 10
General_Maximus_2

W dodatkowych komentarzach do filmu, nie tych reżyserskich i Crowe'a tylko tych drugich, w czasie napisów końcowych jest o tym informacja ale autorzy nie informują gdzie...

ocenił(a) film na 10
adi_em

rzeczywiście masz rację - jest tam informacja o ukrytym dodatku a mało tego autorzy piszą, że jest on wart obejrzenia. Zaraz po tym pisze Roma Victor! Myślę, że jest to jakaś wskazówka. Maximus krzyczy tak po wygranej bitwie z Germanią i być może tam gdzie są materiały o Germanii jest ten dodatek. Mogę się jednak mylić. I myślę też, że jest on gdzieś w trzeciej płcie... Będę miał więcej czasu to spróbuję poszukać, ale będzie ciężko

ocenił(a) film na 10
adi_em

rzeczywiście masz rację - jest tam informacja o ukrytym dodatku a mało tego autorzy piszą, że jest on wart obejrzenia. Zaraz po tym pisze Roma Victor! Myślę, że jest to jakaś wskazówka. Maximus krzyczy tak po wygranej bitwie z Germanią i być może tam gdzie są materiały o Germanii jest ten dodatek. Mogę się jednak mylić. I myślę też, że jest on gdzieś w trzeciej płcie... Będę miał więcej czasu to spróbuję poszukać, ale będzie ciężko