nie umiem zrozumieć po co tak się wszyscy zachwycaja tym gniotem??? ale kazdy ma swój gust...uwielbiam kino Ridleya Scotta ale Hannibal i Gladiator to wielkie pomyłki w jego karierze, jedyna ciekawa scena w tym filmie to scena walki gladiatorów....
chaos
pomylki sam jestes pomylka czlowieku kurwa az nie chce mi sie pisac na te brednie. hannibala chlastaja wszyscy wiec nie wypada chwalic , a wlasnie ze tak bo film byl zajebisty!! gladiatora chwala wiec trzeba byc orginalnym i chlastac a film i tak pozostaje zajebisty czy tego chcesz czy nie buraku!!!!!!!!!!!!
lecz się człowieku póki czas na to...
Człowieku z Twoich słów wnioskuję że jesteś chory emocjonalnie. Zaufaj mi znam się na psychiatrii i proponuję wnikliwe leczenie i to już OD JUTRA! pozdrawiam.
chaos
pomylki sam jestes pomylka czlowieku kurwa az nie chce mi sie pisac na te brednie. hannibala chlastaja wszyscy wiec nie wypada chwalic , a wlasnie ze tak bo film byl zajebisty!! gladiatora chwala wiec trzeba byc orginalnym i chlastac a film i tak pozostaje zajebisty czy tego chcesz czy nie buraku!!!!!!!!!!!!
chaos