Film jest cudowny, śliczny, piękny i w ogóle. Oglądałam ze sto razy i zawsze płakałam. < 3
zgadza się filmu moze nie ogladalem ze sto razy ale za to leske czy dwie zdarzyło mi sie uronic...Jeden z takich filmow ktore trzeba poprostu zobaczyc...ja osobiscie go uwielbiam:)
Ja juz tyle razy oglądałem że pamiętam wszystkie dialogi xD W filmie jest duzo błedów ponoć ponad 200(np. widoczna butla gazowa w rydwanie xD) ale scenariusz, muzyka oraz efekty wizualno-specjalne sprawiaja ze tego dzieła nie da sie zapomniec. 10 ode Mnie
200 ? , po pierwsze wiem o tej butli i chyba tylko o butli , a po drugie , nie mylą sie tylko ci którzy nic nie robią !!!
Czesto jestem tu na forum Gladiatora i patrze co wypisują za banialuki niektórzy , aż żal , jeśli ktoś ocenia filmy miarą szukania błędów i liczenia ich to nie ma co go nawet wysyłać do psychiatry , niech idzie swoją drogą i liczy wszędzie błędy , tylko nie zauważa iż sam jest największym błędem !
A co do filmu to 10-10 , jest cudowny i płakałam nie raz i często z miłą chęcią go oglądam !
Pozdrawiam ;;))