j.w. cos pieknego az lza sie w oku zakrecila i to nie jedna a wiele kiedys ogladalem w TV Bravehearta i w sumie tez mi sie podobal teraz go scigam i jeszcze raz obejrze filmy stawiam chyba na rowni chociaz musze jeszcze raz obejrzec Bravehearta ;) ale Gladiator to cos pieknego pokazuje wiele i wiele daje do myslenia ile czlowiek moze zniesc przeciwnosci losu ile trzeba walczyc czesto z samym soba i pokazuje jak zycie bywa okurne i niesprawiedliwe sam przezylem smierc bliskiej mi osoby - dziewczyny, rozne choroby... i wiem ze zycie latwym nie jest ze trzeba byc wytrwalym w dazeniu do celu i znosic wiele niesprawiedliwosci i przeciewnosci losu ze mozna byc usmiechnietym i dobrym dla ludzi mimo ze wewnatarz czuje sie czasami zupelnie co innego - smutek, nienawisc do ludzi... za zlo ktore czynia za klamstwa brak szczerosci brak uczuc i ciepla ze czynia krzywde bliskim osoba ehh chyba za bardzo sie rozpisalem tym optymistycznym akcentem koncze swoja wypowiedz i serdecznie wszystkich pozdrawiam
hej Adrianku :)jak czytalam co napisales byłam w szoku ,że są na tym swiecie jescze tacy ludzie jak Ty!!weszlam tutaj zupelnie przypadkowo jesli chodzi o "Gladiatora to takich filmów sie nie zapomina do tej pory pamietam scene w ktorej łzy mi same polecialy....pozdrawiam Cie ciepło
dzieki za mile slowa :) Gladiator naprawde super i zdania nie zmienie a zycie ciezkie jest lecz trzeba sie nim cieszyc poki mozna pozdrawiam Cie serdecznie szkoda ze nie jestes zarejestrowana, papa :)