Gliniarze z Brooklynu

Brooklyn's Finest
2009
7,1 18 tys. ocen
7,1 10 1 18283
6,4 5 krytyków
Gliniarze z Brooklynu
powrót do forum filmu Gliniarze z Brooklynu

NUDA

ocenił(a) film na 5

Obejrzałem 36 minut i nic, KOMPLETNIE NIC się nie działo! Tak nudnego filmu jeszcze
nigdy nie widziałem. Może nie mam dzisiaj weny na oglądanie takich filmów. Resztę lub
kolejne pół godziny obejrzę za kilka dni i wtedy dodam ostateczną ocenę. Póki co 3/10...

ocenił(a) film na 5
noinfected

Flaki z olejem. Ostatecznie mogę dać 5/10.

ocenił(a) film na 5
noinfected

Dołączam się w ocenie.

ocenił(a) film na 7
radus_filmaniak

Nie no nie był zły 7/10

noinfected

Naprawdę podziwiam ludzi, którzy oceniają film, nawet nie oglądając go do końca...

ocenił(a) film na 5
Heavyrotation

Co z tego, że oceniłem przed obejrzeniem do końca? Ocenę w każdej chwili można zmienić, co też zrobiłem po obejrzeniu filmu do końca kilka dni później. Mój gust i moja ocena. Bez urazy, ale nic Ci do tego. Są dużo lepsze i bardziej wciągające filmy. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
noinfected

Pełen szacunek kolego i nie bulwersuj się tak. Każdy ma prawo do własnego zdania, zarówno ty jako oceniający, jak również on strona sprzeczna. Heawyrotation podzielił się swoim odczuciem na temat twojej opinii. Czy to coś złego? Tutaj panuje wolność wypowiedzi. Cytuję: " Mój gust i moja ocena. Bez urazy, ale nic Ci do tego." Jeżeli napisałeś swój pogląd na stronie publicznej to dlaczego nie życzysz sobie komentarzy??? A one będą... pozytywne i te negatywne. Jeżeli się z tym przeliczyłeś to "panu" podziękujemy.

ocenił(a) film na 8
Heavyrotation

To są tak zwane laboratoryjki. Test na wchłonięcie do organizmu pewnej ilości obrazu i dźwięku po którym mamy dostęp do jego opinii.

ocenił(a) film na 8
noinfected

Nie kapuje, obejrzałem cały film i dochodzę do wniosku ze nawet 5min bez akcji w tym filmie nie było. Po prostu czad!

ocenił(a) film na 8
snajpi135

Scenariusz i reżyseria pełna uznania.