Na początku filmu Sal ukradł sporo pieniędzy,więc czemu nie miał jak zapłacić za czynsz.Od kiedy policja wyciąga broń do dziecka? W końcowej scenie ,nie wiadomo skąd przyjaciel Sala wiedział w którym budynku Sal się znajduję i którym mieszkaniu....
Czemu Eddie Dugan od razu nie zareagował jak zobaczył na tablicy zaginioną dziewczynę?Przecież wiedział że to ta,którą widział pod domem.
Błędy?ok ad1 w piwnicy licząc kase coś mu nie grało sam powiedział co tak mało ad2 od kiedy hmm od zawsze,np do mnie mieżyli w wieku 16 lat jak nas złapali(po małym pościgu autem ) z trawą,ad3 skąd wiedział a no stąd bo na biurku w papierach był zaznaczony czerwonym długopisem w kółku adres,a czemu nie zareagował to już sprawa indywidualna każdego człowieka może właśnie chciał zobaczyć gdzie mają kryjówkę co sie opłacało bo dodatkowo 2 dupeczki więcej po mieście latają. pozdro
A jak Ty miałbyś kasę na cokolwiek to byś najpierw zapłacił czynsz, czy dałbyś się wywalić z domu?Chyba logiczne....
Po pierwsze zbierał na zaliczkę na dom a nie na czynsz. Ani przez moment nie ma tam mowy o czynszie. Po drugie jego kolega wiedział gdzie jest bo przeczytał na kartcę, na której Sal coś zaznaczył. Zapewne adres podejrzanych. Po trzecie Eddie nie mógł zareagować bo musiałby powiedzieć gdzie ją widział i wydałoby się że odwiedzał prostytutkę co jest przestępstwem no a poza tym i tak nie wiedział co się z nią stało i gdzie ją przetrzymują i czy w ogóle żyję. No a ponadto był już wypalony, przecież na początku filmu nie chciał pomóc dziewczynie, którą lał jakiś facet bo nie jego strefa.
Radze uważniej oglądać filmy zanim się zacznie krytykować i pisać bzdury. Każdy z Twoich "błędów" ma logiczne uzasadnienie znawco.
Chyba tak:)...Przyznaję że zasnąłem na 10-15 min przy tym filmie i stąd te nieścisłości.Obejrzałem 2 raz i wszystko się zgadza:)...Dlatego podnoszę ocenę o 1 oczko
haha lol jak ty czlowieku ogladales ten film, po pierwsze nie placil czynszu tylko zaliczke, jak liczyl pieniadze w piwnicy to okazalo sie ze to duzo pieniedzy ale w niskim nominale wiec niewystarczajaco,przyjaciel Sala widzial gdzie go szukac bo gdy Sal wychodzil z komendy to ten zobaczyl na jego biurku karte na ktorej by zakreslony adres informatora takze radze ogladdac film uwaznie a dopiero potem pisac o bledach bo jestes zalosny piszac o tych bledach