Gliniarze z Brooklynu

Brooklyn's Finest
2009
7,1 18 tys. ocen
7,1 10 1 18283
6,4 5 krytyków
Gliniarze z Brooklynu
powrót do forum filmu Gliniarze z Brooklynu

noszących łańcuchy zwisające do pasa...

ocenił(a) film na 9
onaaa1979

Ty to się lepiej nie udzielaj i nie zakładaj tematów w których nie masz nic do powiedzenia.A i jeszcze jedno dorośnij zanim będziesz oceniał filmy.

ocenił(a) film na 3
DemiaN

to nie ja daje najwyższą ocenę takim bajkom jak Obcy czy Predator więc ty dorośnij kolego

ocenił(a) film na 9
onaaa1979

Ha ha ha ty to masz zapłon.I jeszcze jedno to jak oceniam filmy to nie twoja sprawa Obcy i Predator to moim zdaniem świetne filmy które darze dużym sentymentem z młodych lat i przeciwieństwie do ciebie ja staram się zawsze zakładając temat czy pisząc własną opinie ją sensownie argumentować a nie w tak sposób jak ty czyli zero argumentów.

onaaa1979

A ty idź oglądaj film o pedałach.

PS. Nie skumałeś tego filmu to się nie udzielaj dzieciaku.

DemiaN

I tak właśnie rodzi się faszyzm... i nazizm też @:-)

ocenił(a) film na 9
gandalfszalony

Pozostawię to bez komentarza.

onaaa1979

rozumiem że ty wolisz te obcisłe damskie spodnie żeby pośladki ładnie opinało? u chłopaków.

Mothyff

Pamiętaj, że sam żeś to napisał 8D

erebeuzet

nie rozumiem? no ja się pytam, czy jeśli nie wyluzowani murzyni w szerokich spodniach to może lepiej białas w obcisłych dżinsach jak baba?

Mothyff

Sarkazmem syczysz a sarkazmu nie jarzysz.
Zażartowałem, że to była Twoja wizualizacja....8)

onaaa1979

Film jest bardzo dobry ! Fantastycznie udało się w nim ukazać swoisty relatywizm moralny. Udało się go również przelać na widza. Mimo bowiem tego, że żaden z bohaterów nie jest czysty jak łza, to jednak do pewnego stopnia może nie tyle wzbudzają naszą sympatię, co zrozumienie