PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=568226}

Gniew tytanów

Wrath of the Titans
2012
6,2 81 tys. ocen
6,2 10 1 80650
5,0 24 krytyków
Gniew tytanów
powrót do forum filmu Gniew tytanów

3D

ocenił(a) film na 6

Ciekawe jakie bedzie to 3D,znajac zycie to konwertowane bedzie,wie ktos cos moze na ten temat?podobno w IMAX-ie maja go grac.

Majkii

No to Cię zaskoczę, film nie będzie konwertowany, bo od początku kręcony jest już w takiej technologii. Co do kina nie wiem, też mam nadzieję że puszczą w IMAX-ie. Pozdro

ocenił(a) film na 6
nevler

No to mila informacja :),na zwiastunie widzialem na koncu ze w IMAX-ie bedzie tylko nie wiadomo czy w Polsce,dzieki za info...

Majkii

Ja też bym chciał żeby u nas był w IMAX-ie, ale raczej podchodzę do tego sceptycznie. Do tej pory chyba niewiele filmów w 3D było pokazywanych w IMAX-ie w CC, z tych co ja pamiętam: Avatar, a teraz nowy Sherlock Holmes i MI4 (tak słyszałem). Pominąłem jeszcze jakieś?

ocenił(a) film na 6
nevler

Transformers 3,Underworld nowy jest aktualnie,bajki-Kot w butach,Happy Feet 2,Sherlock i MI4 były w 2D,chociaż o Sherlocku nie słyszałem,w Poznaniu chyba nie było,premiera Gniewu w moje urodziny to miły prezent by zrobili :),aha,Thor był jeszcze....jest parę pozycji na to kino,oby dali...

Majkii

O, to mnie miło zaskoczyłeś, nie wiedziałem że tak dużo było tych filmów. A więc jakaś szansa jest. Jeśli chodzi o 3D w IMAX-ie to ja byłem tylko na Avatarze, miejmy nadzieję że 30go marca ta sytuacja się zmieni :) A wiadomo będzie pewnie na krótko przed premierą (napiszą na stronie kina lub na plakacie). Cóż, pozostaje mieć nadzieję :) Pozdro

Majkii

A jednak konwersja. Przynajmniej taka informacja wypłynęła niedawno od jednego z producentów, T. Tulla. Ale to jeszcze nie powód, żeby spisywać efekt 3D na starty, trailer w trójwymiarze wygląda imponująco. Na pewno wyciągnięto błędy z pierwszej części i konwersja jest porządniejsza, a dużo scen zrobionych stricte pod 3D.

Majkii

Byłem w IMAX`ie na JC w ten weekend i przed filmem pokazali trailer Tytanów (jeśli tak będzie wyglądał film to zapowiada sie konkret) normalnie ciarki mnie przeszły.Dla samych efektów wybiorę się koniecznie.Pozdr

ocenił(a) film na 6
pawlik89

a jak wypadl JC?mozna sie przejsc??

Majkii

W skrócie JC to taki inny Avatar.Filmik dobry i lekki z kolei nic ambitnego i nowego jeśli chodzi o fabułe.Tyle właśnie wiedziałem o tym filmie zanim się wybrałem.Pieniędzy w błoto nie wywaliłem bo uwielbiam popatrzeć na tego typu efekty na dużym ekranie.