PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=568226}

Gniew tytanów

Wrath of the Titans
2012
6,2 81 tys. ocen
6,2 10 1 80650
5,0 24 krytyków
Gniew tytanów
powrót do forum filmu Gniew tytanów
hardcore777

Generalnie bardzo mi się podobają, Minotaur może trochę mało "byczy" i taki wydepilowany, powinien mieć pysk i być włochaty, za to Kronos bardzo pomysłowo zrobiony - typosz wypełniony lawą. Makhai, Chimera, Cyklop też na +. Ogólnie jest zajebiście. W ogóle ci Tytani przedstawieni ciekawiej niż w np Immortals, gdzie byli zombiakami zamkniętymi w klatce z jakimiś prętami w zębach, jak piłkarzyki ;)

nevler

W Immortals Tytani wyglądali wszyscy tak samo i są bardzo słabi.

ocenił(a) film na 3
hardcore777

Dokładnie, to co w Immortals zrobiono z Tytanami nie miesci mi się w głowie. Zgadzam się na przekrecanie mitologii (np. minotaur jako żołnierz) ale nie w pryzpadku, kiedy cierpi na tym epickość filmu. Oby w Gniewie walka z potworami była dobrze zrobiona. Jeśli starcie z Kronosem bedzie choc w połowie takie, jak w grze God of war 3, to bedzie dobrze. No i pytanie - kto to jest ten Makhai?

laxman

To potwór stworzony przez Aresa. Jest to duch, który błąka się po polach bitew.

hardcore777

Kolega popełnił delikatny błąd makhai (walka) nie został stworzony przez aresa tylko przez eris - niezgodę :)

ocenił(a) film na 7
nevler

Minotaur trochę za bardzo przypomina mi postać z LEGENDY Ridleya Scotta, natomiast reszta prezentuje się znakomicie.Bardzo liczę na ten film.