PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=568226}

Gniew tytanów

Wrath of the Titans
2012
6,2 81 tys. ocen
6,2 10 1 80650
5,0 24 krytyków
Gniew tytanów
powrót do forum filmu Gniew tytanów
Wypasiona_Foczka

Lepsze o kilka długości. Najlepiej będzie jak obejrzysz i sie przekonasz.

ocenił(a) film na 7
Wypasiona_Foczka

Jak na mój gust gorszy. Ale ile osób,tyle opinii,trzeba przekonać się na własnej skórze. :)

ocenił(a) film na 4
pasia142

Tutaj przynajmniej nie ma bogow-lalusio-pederastow swiecacych sie jak psu jajca. Ale oba filmy sa mocno przecietne. O wiele lepsza pierwsza czesc tytanow - starcie tytanow.

Wypasiona_Foczka

lepszy od immortals i od pierwszej czesci, tyle w temacie

ocenił(a) film na 6
sworthy

zgadzam sie:)

użytkownik usunięty
Wypasiona_Foczka

Immortals lepsze zdecydowanie. Ta część strasznie nudna, najlepszy z tych 3 jest Starcie Tytanów.

ocenił(a) film na 7
Wypasiona_Foczka

Nie słuchaj tych stek bzdur :)
Gniew Tytanów jest dużo leprzy od immortals!!!!

ocenił(a) film na 6
Wypasiona_Foczka

Najlepsze wg mnie jest Starcie Tytanów. Postać Io bezcenna, świetne charakteryzacje np. Meduzy, Dżina i tych 3 wiedźm i w ogóle postacie dookoła Perseusza jakieś takie fajniejsze, ciekawsze, bardziej się można z nimi zżyć niż w 2 części. Immortals jak napisał sephiroh : "Tutaj przynajmniej nie ma bogow-lalusio-pederastow swiecacych sie jak psu jajca" dosadnie ujął moje mysli na temat Immortals. Ten film to po prostu ośmieszanie bogów greckich.

Memorial_address

Ja uważam że dwójka jest sporo lepsza od jedynki, natomiast postać Io jest całkowicie zbędna. Nic nie wnosi, a w mitologii żoną Perseusza była Andromeda. Najbardziej bezsensowne jest przywrócenie jej do życia w końcówce filmu, i ponowne jej uśmiercenie "na potrzeby" drugiej części. Masakra.

nevler

oba filmy są słabe

ocenił(a) film na 6
nevler

Tak to z pewnością było bez sensu ;/

ocenił(a) film na 6
nevler

Chyba źle się wyraziłam. Postać Io nie była "bezcenna" bo nie była, powiedzmy sobie szczerze ale bardzo podobało mi się jak zagrała ją Gemma.

ocenił(a) film na 7
Wypasiona_Foczka

Immortals gorszy, jak zobaczyłem Zeusa Ateną i Aresa :P