PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=568226}

Gniew tytanów

Wrath of the Titans
2012
6,2 81 tys. ocen
6,2 10 1 80650
5,0 24 krytyków
Gniew tytanów
powrót do forum filmu Gniew tytanów

Razem ze "Stracie tytanów" najlepsze filmy w tej tematyce. Fabuła jak to fabuła co tu dużo gadać. W dzisiejszych filmach nie jest na pierwszym planie liczy się spektakularna akcja, którą dostajemy tutaj wyśmienicie podaną. Osobiście przyczepiłbym się do ubicia kronosa jakoś tak na "odwal się" i po wszystkim. A co do 3D dużo scen z głębią i latającymi przedmiotami. W scenach 2D dodane fajne elementy powiewających płonących węgielków. Świetne kino

ocenił(a) film na 4
jelmar

chyba sobie żartujesz ....zero 3D, nuda

WielkieES

Heh 3D to głębia obrazu i było jej pełno. Jak oczekujesz czegoś więcej to idź do IMAX'a oglądać 30 min pokazówki. Jak tu nie było 3D to trzeba było oglądać bez okularów...

ocenił(a) film na 4
jelmar

nie bo napisów bym nie przeczytał ,,,hehe :D

WielkieES

Pisałem to już wcześniej ale przyznam że ja również byłem w IMAX i zgadzam się z kolegą wyżej iż 3D to tutaj było tyle co kot napłakał. Owszem jak się zastanowić sceny z głębią były (szczególnie momenty w Tartarze) temu nie można zaprzeczyć ale ponad to nic a niestety jakby nie patrzeć 3D to nie tylko głębia :/ Co do Kronosa to tak samo jak z Krakenem z 1 części moim zdaniem już więcej akcji było w czasie walki z chimera niż z nim (chodzi mi o walkę Perseusza - bez scen z bogami)