Razem ze "Stracie tytanów" najlepsze filmy w tej tematyce. Fabuła jak to fabuła co tu dużo gadać. W dzisiejszych filmach nie jest na pierwszym planie liczy się spektakularna akcja, którą dostajemy tutaj wyśmienicie podaną. Osobiście przyczepiłbym się do ubicia kronosa jakoś tak na "odwal się" i po wszystkim. A co do 3D dużo scen z głębią i latającymi przedmiotami. W scenach 2D dodane fajne elementy powiewających płonących węgielków. Świetne kino
Heh 3D to głębia obrazu i było jej pełno. Jak oczekujesz czegoś więcej to idź do IMAX'a oglądać 30 min pokazówki. Jak tu nie było 3D to trzeba było oglądać bez okularów...
Pisałem to już wcześniej ale przyznam że ja również byłem w IMAX i zgadzam się z kolegą wyżej iż 3D to tutaj było tyle co kot napłakał. Owszem jak się zastanowić sceny z głębią były (szczególnie momenty w Tartarze) temu nie można zaprzeczyć ale ponad to nic a niestety jakby nie patrzeć 3D to nie tylko głębia :/ Co do Kronosa to tak samo jak z Krakenem z 1 części moim zdaniem już więcej akcji było w czasie walki z chimera niż z nim (chodzi mi o walkę Perseusza - bez scen z bogami)