PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=568226}

Gniew tytanów

Wrath of the Titans
2012
6,2 81 tys. ocen
6,2 10 1 80650
5,0 24 krytyków
Gniew tytanów
powrót do forum filmu Gniew tytanów

po fatalnej pierwszej części, przez niedopracowane i okropne efekty 3D (film ten dopiero oceniłem po obejrzeniu go ponownie na DVD) wydają normalny sequel. Jeśli jednak coś producentom odbije i będą kazać ten film skonwertować na 3D miesiąc przed premierą - strajkuję, do kina nie pójdę.

freepick

Zależy jak rozumiesz "normalny", bo ten film też będzie w 3D, z tym że kręcony jest już w takiej technologii, a nie jak to miało miejsce w jedynce - przekonwertowany "na szybko" przed premierą.

ocenił(a) film na 8
nevler

kurde. nie chcę 3D do tego filmu! ale znając Cinema City, bo tylko takie mam u siebie w mieście, to pewnie większego wyboru nie będzie i puszczą albo same 2D albo 3D.

freepick

Prędzej 3D. Ale to jeszcze nie powód, żeby rezygnowąc z seansu. To 3D nie będzie może tak powalające jak np w 'Avatarze', ale też nie będzie przeszkadzać jak w jedynce. Film zapowiada się bardzo ciekawie i trójwymiar nie powinien stanowić żadnego problemu ;]

ocenił(a) film na 8
nevler

Każdy widz powinien mieć wybór, jeśli CC tego nie uszanuje, to ja ich wspierać nie będę i pojadę na normalny pokaz do Multikina w innym mieście :) 3D może było fajne na początku, ale komercyjne wpychanie go na siłę do każdego niemal filmu akcji/fantasy/s-f to juz lekka przesada moim zdaniem. Przejadło mi się i tyle. Zresztą tanie też nie jest.

freepick

Zgadzam się z Tobą co do tego, że ta "moda" na 3D jest już irytująca, zwłaszcza że poza cieńszym portfelem żadnych różnic nie czuję. W przypadku 'Starcia...' u mnie w mieście (mieszkam w Krakowie) to o ile dobrze pamiętam tylko jedno kino emitowało film w 2D (jedno z kilku CC w mieście), i na taki właśnie seans poszedłem. Nie wiem jak będzie w tym przypadku. Na plakatach jedynki przynajmniej pisało "also 2D in selected theaters". Teraz nic takiego nie ma, więc na seansy 2D na większą skalę bym nie liczył ;] Pozdro

ocenił(a) film na 5
freepick

jestem podobnego zdania i szlag mnie trafi jeśli ten film będzie dostępny tylko w 3D a tak było ostatnim razem... dziękuję bardzo płacić 35zł za bilet :|

diana6echo

35? Wow gdzie Ty mieszkasz? Standardowa cena biletu 3D dla dorosłego to chyba 27 ew 29 zł...

ocenił(a) film na 5
nevler

w stolicy :|
niech mi ktoś powie, że takie ceny nie wspierają piractwa... a do Cinema City to już nigdy się nie wybiorę - byłam w trzech różnych i za każdym razem dźwięk mają zwalony :/