Po tym filmie czuje lekki niedosyt.A po drugie ten koniec panny młodej :( mogli by zakończyć go troche inaczej odrobine weselej.Chciałbym zobaczyć jeszcze kiedyś część drugą a może i trzecia tego wspaniałego filmu!
Mnie by nawet wystarczył jakiś dodatek do tego wspaniałego filmu.
Np:film w wersji 1,1.
Aczkolwiek zgadzam się, film pozostawia niedosyt.
No też się zgadzam... Ale Burton mówił sam, ze nielubi dokręcać 2 :)
A zresztą na 2 byśmy musieli czekać następne 10 lata....
Fajny byłby pomys np. o historii Emily wiecie to wszystko przed jej śmiercią ;D.
Ale i tak wątpie by powstała następna część kto wie może by wszystko zepsuła...
Może i by popsuła to,może trzeba by było czekać kolejne 10 lat na takie cudo.Dla tak wspaniałego filmu poczekałbym tyle lat,ponieważ film jest warty swojej kontunułacji (dajmy przykład shrekowi 2 równie dobry jak 1).Wiem,wiem powiecie mi ,że nie wszystkie knotynułacje czy remaki filmów dają pożadany skutek ale pomarzyc można:)A po drugie koniec gnijącej jest dość mglisty(te motyle to oznaka raju ?) i bardzo smutny wiec mogli by cos dokrecic.
No cóż, ja wiem tylko tyle, że ten film mogłabym oglądać non-stop. Wydaje mi się, że lepiej nie nakręcać drugiej części, może okazać się gorsza od tej pierwszej, a wtedy wszyscy o "Gnijącej pannie młodej" zapomną. Ostatnio nawet siadłam do pianina i usiłowałam zagrać utwór przewodni z filmu. Niestety udało mi się zagrać (jak narazie) sam początek, trudno tak trochę ze słuchu odtworzyć to co się usłyszało w filmie, mimo tego, że melodia może się wydawać strasznie prosta. Jutro spróbuje ponownie;) No, chyba że ktoś już to rozpracował i mógłby się podzielić swoim osiągnięciem, to ja zawsze bardzo chętnie przyjmę ;) Pozdrawiam wszystkich cieplutko :)
O, nie! Kontynuacje zawsze są straszne, a wyjątki są bardzo, bardzo, bardzo rzadko! Tim Burton zniszczyłby wartość pierwszej części, gdyby nakręcił cienką kontynuację!
Eh może masz racje ale baaaaardzo smutny jest ten film (a szczególnie zakończenie) :(I chciałbym zobaczyć jeszcze kiedyś te kukiełki w akcji!Niechciałbym by trafiły już do muzeum filmowegoczy do kolekcji jakiegoś bogacza!
Fajny pomysł,ale Tears ma rację..czekanie na następny film to kolejne 10 lat ;(
Oj tak, zakończenie pozostawia pewien niedosyt - niby wiadomo co i jak, ale w rzeczywistości brakuje nam pełniejszego rozwiązania :-/ Jednak druga część w przypadku tego akurat filmu byłaby niewskazana. Burton sam mówi, że nie lubi kręcić kontynuacji (wyjątek w postaci Batmana potwierdza regułę). Jako że jego najnowsze animowane dzieło został wyjątkowo ciepło przyjęte, spodziewać się można ponownego powrotu Tima do animacji. Kto wie, czy za kolejne 10 lat nie zostaniemy uraczeni równie wspaniałym filmem (może nawet lepszym? -–daj Boże, chociaż trudno będzie tego dokonać; poprzeczka została ustawiona niezwykle wysoko). Tak więc czekamy na przecieki z wyobraźni naszego Mistrza Czarnego Humoru i Wszelakiej Groteski :-)
jesteście niedorozwinięci. jeżeli film jest dla was zbyt trudny w odbiorze i nie możecie odczytać symboliki ("te motyle to oznaka raju?" litości! gdzie tu mglistość!) to wróćcie do niego jak dorośniecie, zamiast marudzić o drugiej części. I najlepiej żeby jeszcze z opracowaniem była, co?
A z tymi halucynacjami to ty masz moze jakis problem a może manie?
To tylko spekulacje,marzenia i przypuszczenia.A druga czesc posłużyła by do kontynulacju tego wspanialego filmu no i dal kontynulacji tej muzyki która jest taka genialna!
w Twoim przypadku proponuję k o n t y n u a c ję nauki, bo nawet pisać poprawnie nie potrafisz.
Aha, i druga część byłaby kontynuacją, a nie posłużyłaby do kontynuacji. Na pewno z polski jesteś?
No tylko, ze w 2 części by nie było już Emily ;(
Ale Burton mówił w wywiadzie, że biorą się już za coś następnego w tej technice. A co do ciebie Halucynko nie czepiaj się tak pisowni u mnie na blogu też się czepiałaś tylko za to a to treść się liczy ;D.
Dzięki za poparcie Tears! Hymm a wiesz może więcej co dokładnie Tim bieże teraz na warszat w technice podklatkowej?
Ciekawy jestem co teraz nakreci ?Oby ten film był tak dobry jak gnijąca panna młoda czy może nawet lepszy!
treść TEŻ się liczy, ale to JAK się pisze ma większy wpływ na odbiór. a w ogóle to pierwszy raz cię na oczy widzę, no ale niech będzie.
Tak jestem z Polski a błedy wynikają z tego że nie miałem czasu na odpisanie!!!Jasne?Zadowolona?
Nie, niezupełnie. Właściwie wcale. Jak błędy mogą wynikać z powodu braku czasy na odpisanie? Skoro nie masz czasu na odpisanie to nie odpisujesz, czy nie tak? I jakoś wątpię, żeby brak umiejętności poprawnego napisania słowa "kontynuacja" wynikał z niedostatku czasu (na naciśnięcie alta potrzeba chyba więcej czasu? lol)
Nie będę się z tobą kłócił.Jak to mówi powiedzenie Głupim się ustępuje ,więc ustępuję ci halucynko!
Kłócisz się od początku, więc trochę za późno na takie deklaracje. Zawsze śmieszy mnie, gdy komuś braknie argumentów i zwiewa z podkulonym ogonem z "nie będę się z tobą kłócił (bo jestem za głupi)"
Eh no dobra sama tego chciałaś zazwyczaj jestem uprzejmy ale tym razem już nie moge!Jak coś ci się nie podoba topoco wogóle wchodzisz w mój temat jak chcesz się kłucic to prosze ale nie na temacie który wymyśliłem denna istoto!Tu rozmawiamy i dyskutujemy o Corpse bridge i tematami z tym zwiazanymi a twoja paplanina nic tu nie wnosi!
A jak coś ci się nie podoba to.. zmień forum! )(
Hmmm..no wiesz kochana,nie każdy jest ORŁEM z POLSKIEGO ;) i
nie ma ludzi idealnych.NO chyba tylko profesor Miodek ;D
A tak apropo ,,kobieto puchu marny" tu się dyskutuje na temat ,,Gnijącej panny młodej" a nie o poprawności polszczyzny...
Moja recepta.Zmień forum jak Ci się nie podoba.Dobrze? ;P
Gex masz moje 100% poparcie ;D
Nie każę być każdemu orłem z polskiego. Ale chyba słowo "kontynuacja" nie przekracza możliwości przeciętnego inteligentnego Polaka? Podkreślam: inteligentnego. Być może ciągle zbyt dużo wymagam od użytkowników filmwebu.
Puchu marny, swoją receptę możesz wsadzić sobie w anus. Dobrze?
LOL. ty wchodzisz tylko w tematy w których możesz lizać komuś dupę? Bo rozumiem że takie ci się podobają, ja wchodzę w każdy w którym chcę się wypowiedzieć. Jak chcę się kłÓcić, to nie będę zakładać nowego wątku, bo właśnie wtedy na forach robi się burdel.
Mój pierwszy post był na temat corpse bride, i nie wiem czy zauważyłeś przykurczu, ale to ty zmieniłes subject. I ośmielam się twierdzić, że moja 'paplanina' wniosła więcej niż wasze ochy i achy które są identyczne, żadnej konstruktywnej krytyki tylko sranie po ścianie, i jeszcze żebyś chociaż zrozumiał ten film, a ty nawet nie potrafisz wyczuć symboliki.
Może przynajmniej nad swoją ortografią popracujesz, prymitywie.
Niechce się wtroncać ale może wreszcie Chalucynko (pisze z błędem specjalnie) pżestaniesz obrażać pożądnych ludzi któży weszli tu by porozmawiać o ciekawych żeczach a jeśli hcesz mogę robić gorsze błędy i możesz mnie poprawiać ile hcesz a ja na to niebęde zwracać najmniejszej uwagi i mam propozycje zakończmy raz na zawsze temat poprawnej pisowni!!!!
A tak zresztą to jednak myślę, że lepiej by było by nie kręcili tej następnej części....
ehe ostatnia wypowiedź chalucynik troche mnie zdziwiła.Łał zo za wulgaryzm a mnie błędów się czepia!:)
Co za ironia!A tak na uboku to naprawdę nie wziąłem sobie tego do serca po prostu jak mówi stare przysłowie głupim się ustepuje!A ty niestety musisz być głupia skoro sama innych się czepiasz a sama bluzgasz jak tu widzę!Eh i co że twój temam był pierwszy?Liczy się chęć dyskusji i opini innych użytkowników a jak zazdrościsz mi tematu to sorka byłem pierwszy!
A teraz wiadomość dla normalnych użytkowników jutro a może po jutrze napisze nowy i napewno ciekawy temat na którym inni użytkownicy z chęcią się wypowiedzą dałbym go dzisiaj ale nie mam już czasu :( -nauka a po drugie sprawdze tekst paroma programami ortograficznymi żeby tacy ludzie jak halucynka się byle pierdół nie czepiali(normalnie jak małe dzieci :)
Jezu. Ty naprawdę jesteś niedorozwinięty. Nawet nie odróżniasz wulgaryzmów ("sranie" "dupa"-rozumiem że to dla ciebie brzydkie słowa) od błędów ortograficznych. Proponuję też sprawdzić w słowniku słowo 'ironia'. A tak na U B O C Z U (tego też nie potrafisz?) to czytając twoje posty odnosi się wrażenie, że bardzo sobie bierzesz to wszystko do serca, bo sadzisz byki, mnóstwo wykrzykników i emot (znaczy się przeżywasz).
Umiejętność czytania ze zrozumieniem jest u ciebie na poziomie z e r o, nie zwróciłam ci uwagi na "bluzgi" jak sugerujesz. Ponadto, pojebie językowy:
"Eh i co że twój temam był pierwszy?Liczy się chęć dyskusji i opini innych użytkowników a jak zazdrościsz mi tematu to sorka byłem pierwszy!"
Ile masz lat? Już pod koniec podstawówki powienieneś umieć logicznie rozumować, i przeczytać ze zrozumieniem ŻE MÓJ PIERWSZY POST W TWOIM PIERDOLONYM BEZSENSOWNYM TEMACIE był na temat. Gdzie napisałam że mój temat był pierwszy? I oczywiście, zazdroszczę ci tematu (lol, normalnie leżę ze śmiechu), dzisiaj wieczorem pomyślę o twoim temacie przed snem, twój temat jest dla mnie wszystkim.
pojutrze, nie po jutrze.
nauka? składasz długopisy w domu?
normalnie jak małe dzieci. dokładnie. małe dzieci przy tobie są uosobieniem bystrości i lotności umysłu.
Halucynka - po co się tak tym wszystkim przejmujesz?
Ktoś nie zrozumiał, nie potrafi pisać po polsku, to szkoda na takie osoby nerwów. Osobiście uważam, że zbytnio się tego wszystkiego czepiasz. Niech sobie ludzie piszą co chcą i w jaki sposób chcą. Nie musisz tego czytać. No i od razu wyskakiwać z epitetem "niedorozwinięci"? Pomimo szacunku do Twoich zdolności językowych i inteligencji (jak sama stwierdzasz, jedno jest ściśle powiązane z drugim) niestety, nie potrafię zaakceptować sposobu w jaki atakujesz biednych, mniej "uzdolnionych" ludzi.
Ok-niech sobie piszą co chcą, i w jaki sposób chcą. W takim razie ja mogę przecież to samo. Gdybyż to był biedny, mniej uzdolniony człowiek. Ale to jest zwykły, zaburaczony koleś myślący, ze pozjadał wszystkie rozumy. A ja lubię się z takimi cackać. :roll:
EH )( no dobra sama tego chciałaś ty... eh i tak nie bedzie odpowiedniego słowa na nią!Już 2 raz powtażam odpuść sobie i odejdź nie zawracaj pożądnym ludziom głowy tylko nie wchodź tu i już problem się skończy ehhh co za ludzie mówi im się wiele razy a i to jak grochem o ściane!Osobiście nie lubie takich ludzi ,no ale nic Bóg stworzył rzeczy piekne i upierdliwe np.Halucynka :)więc trzeba dać im ignora i sprawa załatwiona! A jak nadal bedzie pisala nie na temat (bo tematem jest gnijąca panna młoda a nie poprawna pisownia i wykłady dla mnie że niby niedorozwinięty) to poprsze by wywalili te paplaniny i juz!
Jasne?
Dotarło?
Jak nie to do psyhiatru idź i nie zawracaj głowy ludziom którzy chcą rozmawiać o filmie!
A tak na uboku może i robię błędy w pisowni jak się śpieszę ale przynajmniej umiem liczyć(bo matematyk jestem nie to co ty! ))
"A tak na uboku"
WOW! Już 2 raz powtarzam... nie mów mi o grochu, bo skoro ty jesteś głuchy na uwagi na swój temat, to nie zamierzam stosować się do twoich rad.
"to poprsze by wywalili te paplaniny i juz! Jasne? Dotarło?"
kotku. przecież mi to naprawdę nie robi, myślisz że mnie obchodzi ile osób to przeczyta? Czy to zostanie skasowane interesuje mnie dokładnie tyle co wymiary prezydenta, ale widzę że ty bardzo to przeżywasz ^____^
"do psyhiatru idź"
dasz mi numer swojego? : ) wiesz co leczy psychiatra?
"ale przynajmniej umiem liczyć(bo matematyk jestem nie to co ty! ))"
^_____^ jestem w mat-fizie ^______^
(lol. a po czym wnosisz że nie umiem liczyć? :D)
"Niechce się wtroncać"
to się nie wtrącaj
"jeśli hcesz mogę robić gorsze błędy i możesz mnie poprawiać ile hcesz"
pewnie kochanie, na złość babci odmróź sobie uszy.
"mam propozycje"
włóż ją sobie tam gdzie receptę
"jednak myślę"
:) ok, pośmialiśmy się.
"może wreszcie Chalucynko (pisze z błędem specjalnie) pżestaniesz obrażać pożądnych ludzi"
lol, porządnych nie obrażam
Jestem osobą która raczej nie lubi się wtrącać i najchętniej bym to przemilczała ale...
Każdy ma swoje talenty fajnie, że jesteś dobra z polaka ale jak tak to idź sobie na forum o języku polskimi tam możesz się pochwalić a nie tu.
I co z tego, że On robi błędy mogę się założyć, że jest pełno rzeczy, w których cię bije na głowę nie da się być idealnym.
I na pewno nie wejdę już na ten ciekawy temat bo tylko wasza kłótnia zepsuła ciekawą dyskusję może usuniemy to i pogadamy O GNIJĄCEJ PANNIE MŁODEJ hm…?
Zgadzam się z Tears.Przez tą kolesiówe cała dyskusja poszła na ubocze !! Już poprosiłem o usunięcie tych "kłótni".Tylko kiedy oni to usuną???
Ale ja nadal bym chciała poystutowac o 2 częsci. A zanim usuną... Może założymy jeszcze raz ten temat?? Czy jak?
hymm
Ja chciałbym by koleś usunął tylko te ne potrzebne kłutnie a reszte zostawił bo jest dobra.Eh tylko kiedy on to wykasuje czekamy do niedzieli jak nie wykasuje zakładamy nowy temat!
kochanie, nie mierz ludzi swoją miarą. To że ciebie nikt nie chce, nie znaczy że wszyscy tak mają ^____^ cóż za zabawny zbieg okoliczności że lubisz Johnnego Bravo ^_____^ i w ogóle :* od mojego brata, misiu
ajj, przepraszam najmocniej.. To wszystko jednak wynik tego, ze masz brata ... innego niz wiekszosc chlopcow..
(cos mądrego)? No niezle..
tak, głowa mojego brata w przeciwieństwie do większości chłopaków, zawiera mózg. i prosi żeby pozdrawiać wszystkich biedaków, którzy niestety nie są szczęśliwymi posiadaczami w/w organu ^___^ dlatego busi :* raz jeszcze.
Fakt, niech czują się pozdrowieni.. I niech sie z nimi caluje kiedy chce..
---
Tak, Michał Anioł.. A jak myślałaś :|
Koleś, jesteś doprawdy żałosny, na takiej samej mogę napisać żeby twoja matka przestała zmieniać szminki bo mojemu bratu już się na penisie tęcza robi
lol
przesyła ci buziaczki, ale to chyba nie znaczy że lubi facetów, w końcu ty nie masz cojones, mon
lol^2, życzę ci żeby zgwałcił cię jakiś facet, i obyś czuł się jakby cię wydymał pociąg
elo
życze Ci, żebyś już lepiej nic nie mówila nastepnym razem, niż gdybyś miała się w ten sposób ośmieszać...
i mówi to ktoś kto próbuje mi dowalić nazywając mojego brata gejem (?)
koleś, kto tu się ośmiesza
i ciekawe, czy jesteś jedynakiem
może twoja siostra puszcza się jak matka?
^________________^
Nie przypominam sobie zeby u facetów normalnym było przesyłanie sobie buziaczków... Albo nie, u normalnych facetów, to nie jest normalne..
Nigdy bym go tak nie nazwal, gdybys nie zrobiła tego za mnie pierwsza...
I nie chce mi się z już tobą gadać... Ale jak masz smak, ośmieszaj się dalej... Chętnie się z ciebie jeszcze pośmieje...
Szczerze mówiąc link do tego tematu sprzedaję w humorze, i wierz mi misku, nie śmiejemy się z moich wypowiedzi.
" u normalnych facetów, to nie jest normalne.. Nigdy bym go tak nie nazwal, gdybys nie zrobiła tego za mnie pierwsza..."
lol, to ja nazwałam go nienormalnym?
idz na sanki
aaa... i jeszcze... te wszechobecne... wielokropki... nie dodają... głębi... twojej... wypowiedzi.