6,5 3,2 tys. ocen
6,5 10 1 3181
Go Fast
powrót do forum filmu Go Fast

9/10

ocenił(a) film na 7

Dziwi mnie niska ocena filmu. To solidny, realistyczny, dobrze nakręcony film z niezłymi zdjęciami, montażem i muzyką. Jak ktoś lubi głupawe ściganki i strzelaniny to nie dla was, ale jak ktoś lubi realistyczne sensacje, kryminały zrobione w dobrym francuskim stylu to POLECAM. 9/10

ocenił(a) film na 8
Getos

racja, dobry film, jak komus nie pasi to niech se szybcy i wsciekli oglada

ocenił(a) film na 7
pilotlukas

7/10
Obejrzałem wczoraj i powiem tyle że nie ma to jak dobre kino francuskie. Według mnie dobra gra aktorów, piękne samochody (Audi RS4 Avant)i piękne kobiety. Polecam

ocenił(a) film na 5
Getos

bardzo przeciętny film, żadna rewelacja jak sam oceniłeś na 9.. cóż

ocenił(a) film na 5
armarange

Bardzo przeciętny, masz rację. Ci, którzy dziwią się jego niskiej (dla mnie za wysokiej) ocenie, powinni zacząć dziwić się sobie. Mało widzieli, albo mają gust pospolity.

ocenił(a) film na 7
Krzypur

trochę już widziałem, więc to gust pospolity :) zawsze dobrze się czegoś dowiedzieć o sobie :) hehehe... kocham Was ludzie, poważnie...

ocenił(a) film na 5
Getos

Pospolity nie znaczy zły, a tym bardziej nie sugeruję, że mało widziałeś. Chodzi mi jedynie o to, że ten film wpisuje się w szarą średnią (pardon za wyrażenie) - narkotyki, wtyczki, jedna (albo dwie) ładne panie, parę bryk... itd. itp. Jest to rozrywka w postaci czystej, a takiej nie przeceniałbym. Ale Ty, oczywiście, możesz.
Po drugie - niczego nie mówiłem na Twój temat, ale o guście.