Dziwi mnie niska ocena filmu. To solidny, realistyczny, dobrze nakręcony film z niezłymi zdjęciami, montażem i muzyką. Jak ktoś lubi głupawe ściganki i strzelaniny to nie dla was, ale jak ktoś lubi realistyczne sensacje, kryminały zrobione w dobrym francuskim stylu to POLECAM. 9/10
7/10
Obejrzałem wczoraj i powiem tyle że nie ma to jak dobre kino francuskie. Według mnie dobra gra aktorów, piękne samochody (Audi RS4 Avant)i piękne kobiety. Polecam
Bardzo przeciętny, masz rację. Ci, którzy dziwią się jego niskiej (dla mnie za wysokiej) ocenie, powinni zacząć dziwić się sobie. Mało widzieli, albo mają gust pospolity.
trochę już widziałem, więc to gust pospolity :) zawsze dobrze się czegoś dowiedzieć o sobie :) hehehe... kocham Was ludzie, poważnie...
Pospolity nie znaczy zły, a tym bardziej nie sugeruję, że mało widziałeś. Chodzi mi jedynie o to, że ten film wpisuje się w szarą średnią (pardon za wyrażenie) - narkotyki, wtyczki, jedna (albo dwie) ładne panie, parę bryk... itd. itp. Jest to rozrywka w postaci czystej, a takiej nie przeceniałbym. Ale Ty, oczywiście, możesz.
Po drugie - niczego nie mówiłem na Twój temat, ale o guście.