6,3 3,1 tys. ocen
6,3 10 1 3138
4,5 2 krytyków
Powrót Godzilli
powrót do forum filmu Godzilla

top najgorzych filmów ktore ogladlem to myśle ż eta część jest najgorsza tak samo jak i inne

dawno mnie tu nie było i widze że stoker i hammer mają najwięcej zablokowanych wypowiedzi więcej niż ja xD /szkoda ze się spóźniłem z ich przeczytaniem/ :/
a więc ja jestem neutralny

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty

Oczywiście są to pewne informacje ponieważ także jestem zarejestrowany na ich forum, a te Łosie nawet nie wiedzą kim jestem xD

użytkownik usunięty

Już ty się nie bój pracujemy nad tym :)

A teraz powiedz mi cymbale po cholerę komu nasze (znaczy... mojego nie masz :D) numery GG. Wypiszesz je i co, myślisz że to kogokolwiek obchodzi? Może co najwyżej takie indywidua jak ty mogą się tym zainteresować. Nikt normalny się nie wypowiada tak jak ty, wystarczy porównać poziom twoich wypowiedzi z wypowiedziami choćby naszymi (jasne, czasem kogoś poniesie, ale to ty nam groziłeś i wielokrotnie obrażałeś - a to podchodzi pod Kodeks Karny, mój drogi). To nie my ciebie obrażamy przez pisanie o twojej matce tylko TY nas (cytaty ze Stokera: "Twoja matka wysrała gówno jak ciebie urodziła", "Osz ty mała kurwo"). I ty dzieciaczku chcesz uchodzić za kogoś na wyższym poziomie niż fani Godzilli... dziecinny jesteś...

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

straszysz sądem za byle pisanie na forum? pierwsze słysze żeby ktoś kogoś posądził za obrażanie na forum, chyba że by ktoś kogo wyzywał prosto w oczy to tak ...
ale ja nie widziałem tych wypowiedzi i sądzę że pewnie nie były śmieszne

piotrek100_1992

No to mało jeszcze słyszałeś młokosie. Za obrażanie na forum dostaniesz MINIMUM taką grzywnę że na prostą finansową nie wyjdziesz przez lata. Więc z szacunkiem, z szacunkiem!

Wolverin

powiedz który to paragraf KK? to ci uwierze ...

Łoooooooo! Stoker! Jaki Ty się ostatnio ynteligentny zrobiłeś XD . I, co? Myślisz, że na tej stronie wszyscy mają Twój poziom intelektualny i zaczną do nas pisać, bo, to ich podnieca? Poprostu oleją Twój temat, a może nawet zgłoszą Twoje wypociny do moda.
Zanim napiszesz kolejnego gówno wartego posta uspokój się, policz do dziesięciu, zwal sobie gruchę i pomyśl o tym, że takimi postami robisz z siebie debila ;) .

Ps.
Ciekawe, co dzisiaj mi zrobisz? Ostatnio rozgniotłeś mi łeb. Może dzisiaj dla odmiany poodrywasz mi kończyny ;) ?