top najgorzych filmów ktore ogladlem to myśle ż eta część jest najgorsza tak samo jak i inne
dawno mnie tu nie było i widze że stoker i hammer mają najwięcej zablokowanych wypowiedzi więcej niż ja xD /szkoda ze się spóźniłem z ich przeczytaniem/ :/
a więc ja jestem neutralny
Oczywiście są to pewne informacje ponieważ także jestem zarejestrowany na ich forum, a te Łosie nawet nie wiedzą kim jestem xD
Już ty się nie bój pracujemy nad tym :)
A teraz powiedz mi cymbale po cholerę komu nasze (znaczy... mojego nie masz :D) numery GG. Wypiszesz je i co, myślisz że to kogokolwiek obchodzi? Może co najwyżej takie indywidua jak ty mogą się tym zainteresować. Nikt normalny się nie wypowiada tak jak ty, wystarczy porównać poziom twoich wypowiedzi z wypowiedziami choćby naszymi (jasne, czasem kogoś poniesie, ale to ty nam groziłeś i wielokrotnie obrażałeś - a to podchodzi pod Kodeks Karny, mój drogi). To nie my ciebie obrażamy przez pisanie o twojej matce tylko TY nas (cytaty ze Stokera: "Twoja matka wysrała gówno jak ciebie urodziła", "Osz ty mała kurwo"). I ty dzieciaczku chcesz uchodzić za kogoś na wyższym poziomie niż fani Godzilli... dziecinny jesteś...
straszysz sądem za byle pisanie na forum? pierwsze słysze żeby ktoś kogoś posądził za obrażanie na forum, chyba że by ktoś kogo wyzywał prosto w oczy to tak ...
ale ja nie widziałem tych wypowiedzi i sądzę że pewnie nie były śmieszne
No to mało jeszcze słyszałeś młokosie. Za obrażanie na forum dostaniesz MINIMUM taką grzywnę że na prostą finansową nie wyjdziesz przez lata. Więc z szacunkiem, z szacunkiem!
Łoooooooo! Stoker! Jaki Ty się ostatnio ynteligentny zrobiłeś XD . I, co? Myślisz, że na tej stronie wszyscy mają Twój poziom intelektualny i zaczną do nas pisać, bo, to ich podnieca? Poprostu oleją Twój temat, a może nawet zgłoszą Twoje wypociny do moda.
Zanim napiszesz kolejnego gówno wartego posta uspokój się, policz do dziesięciu, zwal sobie gruchę i pomyśl o tym, że takimi postami robisz z siebie debila ;) .
Ps.
Ciekawe, co dzisiaj mi zrobisz? Ostatnio rozgniotłeś mi łeb. Może dzisiaj dla odmiany poodrywasz mi kończyny ;) ?