serio są tam 2 głupie sceny nie mówie, że jest źle ale jakby dopracowali bardziej troche aktorstwo to by wyzej była ocena,
mroczna muzyka+ troche napięcia+
rozkmina o powstaniu potwtora w deche+
+ aktorstwo brayana
było na wysokim poziomie
niby wszystko oki
+dużo muto oki podoba mi sie ten potwór
+efekty specjalne
+malo pokazują potwory i taktyke wojska pokazuja podoba mi się kupuje to
+muzyka fajna
-wiem wiem czepiam sie że za mało potwora budujemy napiecie ale czuje niedosyt
-walka końcowa końcowa mogła by byc dłuższa
-straznei ciemny obraz w 3d czuje niedosyt zwłąszcza jak są sceny w nocy
-aktorstwo większosci aktorów ,doktorek gra jakby miał klocka pocisnąć w klopie
-główny bohater dziwne troszke taki bezpłciowy
-żona bohatera też taka z dupy
-2 bezsensowne sceny z psem i tego dziecko co znalazło rodziców po ch... wprowadzono ten wątek tego małego kitajca? nie kapuje
Z tym dzieckiem to tak by chyba muśeli wyjaśnić sydłacje co się z nim stanie bo by się wszyscy czepiali
Acha ta z tą się zgodzę nie podzebnie dali tom scenę. Ale dobre była jak ten pies uciekał przed tą falą ale się sala uśmiała
ale nie uważasz ze coś brakuje temu filmowi? niby wsystko oki ale jakby bardziej postarali sie aktorsko z tym filmem to byłoby pieprzone arcydzieło
Masz rację. Pamiętasz tą scenę gdzie Tata forda zginął to ten Ford nic żadnego uczucia tylko się gapił
no takie dupy ci powiem jakby nie ogarniał roli ja ogołnie czuje niedosyt bo wszystko niby jest sprawnei zrobione ale w pewnym momemncie mam wrażenie że coś jest nie tak tym filmem tez tak masz?
Przynajmniej nie spierdzielil godzilli. Wygląda jak porządna Godzilla. Ale trochę niska jest niż inne godzille jak myślisz
niska? dla mnie była wielka i spasiona :D spasione bydle :D a ryk aż się prawie osrałem :D
Mi się wydawała trochę niska moim zdaniem powinna być wyższa. Trochę spasiony. A co do ryku tak głośno było ten głos że jak ryknęła to ja z kolegami aż podskoczyliśmy. hehe
Jest tak tak tak!!!!!!!!!!!!!!!!!. Oby tylko nie w 2017-2019. Mam nadzieje i czekam na drugą część / o ile będzie /
2 czesć bezie bo czytałem w onecie wywiad z edwardrsem że ugadałsie z producentai że jak kasa sie zwróci to kręca 2 czesć mało tego ostatnio na konferencji prasowej wspominal że już układają scenariusz na 2 część także bądź spokojny ;) jak to długo im zajmie tą Godzille kręcili od marca do lipca ;)
Ok ale nie ma informacji na filmwebe że 2 część będzie. Jak zrobią to mam dwóch potworów do walki może godzilla dopłinie do Loch Ness i będzie walczyć z potworem z Loch Ness, albo z King Kongiem
king kong to juz oklepane japonce już to zrobi mi się marzy jakiś potwór na miarę króla khidory ;)
Może z krakenem albo rozwałka miasta SOLO. Ale w filmie wydawało mi się że godzilla pomagała ludzią wiec ten SOLO może nie wypaść
zresztą w tej erze efektór to idealnie mogli by dac przeciwnika mechagodzille ;) otak z cgi wspołczesnym to by było coś :)
Nawet. Ale po co przecież mechagodzilla była w 3 albo 4 filmach z godzillą nie chiałbym znowó oglądać Mechagodzilli ale jak zrobią ten niech jusz im będzie
tylko żeby musieli dać mroczniejszy jezcze bardziej flm bo stara japonska godzilla gzie lał sie z hedorą była mroczna i czuc było w filmie ten syf mrok ;)
W porównaniu z oryginalną Godzilla to wielka chała. Ocene 8 to się daje za filmy bardzo dobre a nie za taki gniot. Plus za to, że Godzilla faktycznie jest dobrze odwzorowana ale przede wszystkim brakuje charakterystycznego ryku, zamiast tego mamy jakąś śmieszną namiastkę. Muzyka jest przeciętna, aktorstwo również i wiecej mamy banalnej historyjki Bryana niż samej Godzilli a nie o to chodzi w tym filmie.