PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565162}
6,0 86 tys. ocen
6,0 10 1 85771
5,9 55 krytyków
Godzilla
powrót do forum filmu Godzilla

8/10 ;)

ocenił(a) film na 9

serio są tam 2 głupie sceny nie mówie, że jest źle ale jakby dopracowali bardziej troche aktorstwo to by wyzej była ocena,
mroczna muzyka+ troche napięcia+
rozkmina o powstaniu potwtora w deche+
+ aktorstwo brayana
było na wysokim poziomie
niby wszystko oki
+dużo muto oki podoba mi sie ten potwór
+efekty specjalne
+malo pokazują potwory i taktyke wojska pokazuja podoba mi się kupuje to
+muzyka fajna

-wiem wiem czepiam sie że za mało potwora budujemy napiecie ale czuje niedosyt
-walka końcowa końcowa mogła by byc dłuższa
-straznei ciemny obraz w 3d czuje niedosyt zwłąszcza jak są sceny w nocy
-aktorstwo większosci aktorów ,doktorek gra jakby miał klocka pocisnąć w klopie
-główny bohater dziwne troszke taki bezpłciowy
-żona bohatera też taka z dupy
-2 bezsensowne sceny z psem i tego dziecko co znalazło rodziców po ch... wprowadzono ten wątek tego małego kitajca? nie kapuje

ocenił(a) film na 8
paul_van_dyk_87

Z tym dzieckiem to tak by chyba muśeli wyjaśnić sydłacje co się z nim stanie bo by się wszyscy czepiali

ocenił(a) film na 8
paul_van_dyk_87

Z jakim psem

ocenił(a) film na 9
Ben_Szpia

no ta scena jak przywiązany jest do drzewa i ta fala leci i sie uwalania

ocenił(a) film na 8
paul_van_dyk_87

Acha ta z tą się zgodzę nie podzebnie dali tom scenę. Ale dobre była jak ten pies uciekał przed tą falą ale się sala uśmiała

ocenił(a) film na 9
Ben_Szpia

ale nie uważasz ze coś brakuje temu filmowi? niby wsystko oki ale jakby bardziej postarali sie aktorsko z tym filmem to byłoby pieprzone arcydzieło

ocenił(a) film na 8
paul_van_dyk_87

Masz rację. Pamiętasz tą scenę gdzie Tata forda zginął to ten Ford nic żadnego uczucia tylko się gapił

ocenił(a) film na 9
Ben_Szpia

no takie dupy ci powiem jakby nie ogarniał roli ja ogołnie czuje niedosyt bo wszystko niby jest sprawnei zrobione ale w pewnym momemncie mam wrażenie że coś jest nie tak tym filmem tez tak masz?

ocenił(a) film na 8
paul_van_dyk_87

Przynajmniej nie spierdzielil godzilli. Wygląda jak porządna Godzilla. Ale trochę niska jest niż inne godzille jak myślisz

ocenił(a) film na 9
Ben_Szpia

niska? dla mnie była wielka i spasiona :D spasione bydle :D a ryk aż się prawie osrałem :D

ocenił(a) film na 8
paul_van_dyk_87

Mi się wydawała trochę niska moim zdaniem powinna być wyższa. Trochę spasiony. A co do ryku tak głośno było ten głos że jak ryknęła to ja z kolegami aż podskoczyliśmy. hehe

ocenił(a) film na 9
Ben_Szpia

czytalem wywiad z reżyserem że jak sie kasa zwróci to będzie kręcił 2 część ;)

ocenił(a) film na 8
paul_van_dyk_87

Jest tak tak tak!!!!!!!!!!!!!!!!!. Oby tylko nie w 2017-2019. Mam nadzieje i czekam na drugą część / o ile będzie /

ocenił(a) film na 9
Ben_Szpia

będzie zobaczysz i nie 2017 co ty góra za rok ;)

ocenił(a) film na 8
paul_van_dyk_87

Superrrrr!!!!!! Ale co góra za rok??? Chyba trochę im zajmię kręcenię filmu

ocenił(a) film na 9
Ben_Szpia

2 czesć bezie bo czytałem w onecie wywiad z edwardrsem że ugadałsie z producentai że jak kasa sie zwróci to kręca 2 czesć mało tego ostatnio na konferencji prasowej wspominal że już układają scenariusz na 2 część także bądź spokojny ;) jak to długo im zajmie tą Godzille kręcili od marca do lipca ;)

ocenił(a) film na 8
paul_van_dyk_87

Ok ale nie ma informacji na filmwebe że 2 część będzie. Jak zrobią to mam dwóch potworów do walki może godzilla dopłinie do Loch Ness i będzie walczyć z potworem z Loch Ness, albo z King Kongiem

ocenił(a) film na 9
Ben_Szpia

king kong to juz oklepane japonce już to zrobi mi się marzy jakiś potwór na miarę króla khidory ;)

ocenił(a) film na 8
paul_van_dyk_87

Może z krakenem albo rozwałka miasta SOLO. Ale w filmie wydawało mi się że godzilla pomagała ludzią wiec ten SOLO może nie wypaść

ocenił(a) film na 9
Ben_Szpia

zresztą w tej erze efektór to idealnie mogli by dac przeciwnika mechagodzille ;) otak z cgi wspołczesnym to by było coś :)

ocenił(a) film na 8
paul_van_dyk_87

Nawet. Ale po co przecież mechagodzilla była w 3 albo 4 filmach z godzillą nie chiałbym znowó oglądać Mechagodzilli ale jak zrobią ten niech jusz im będzie

ocenił(a) film na 9
Ben_Szpia

albo hedore dać :D jako przeciwnika :D

ocenił(a) film na 8
paul_van_dyk_87

Hedora Mi pasuje

ocenił(a) film na 9
Ben_Szpia

tylko żeby musieli dać mroczniejszy jezcze bardziej flm bo stara japonska godzilla gzie lał sie z hedorą była mroczna i czuc było w filmie ten syf mrok ;)

ocenił(a) film na 4
paul_van_dyk_87

W porównaniu z oryginalną Godzilla to wielka chała. Ocene 8 to się daje za filmy bardzo dobre a nie za taki gniot. Plus za to, że Godzilla faktycznie jest dobrze odwzorowana ale przede wszystkim brakuje charakterystycznego ryku, zamiast tego mamy jakąś śmieszną namiastkę. Muzyka jest przeciętna, aktorstwo również i wiecej mamy banalnej historyjki Bryana niż samej Godzilli a nie o to chodzi w tym filmie.

ocenił(a) film na 9
TrickyTomson

bede ocenial jak chce pasuje? ;) wynocha