PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565162}
6,0 86 tys. ocen
6,0 10 1 85655
5,9 53 krytyków
Godzilla
powrót do forum filmu Godzilla

Spoiler !!!
Wszystko moze i by bylo lepiej, gdyby nie usmiercili tak wczesnie Bryana Cranstona, aktor wiadomo wybitny (gral samego Heisenberga w Breaking Bad), wiec automatycznie film zyskiwal na wartosci o jakies 2 gwiazdki, a tu co, postanowili pozbyc sie najmocniejszego punktu filmu i juz pozniej bylo jakos tak ni-jako, ani to dobre, ani złe, można obcykać z braku laku.
Film głównie chcialem obejrzec dla niegi bo jakos takie rzeczy to nie moja bajka, a tutaj takie rozczarowanie. Binoche tez kojtneła na samym poczatku, to ja sie pytam gdzie tutaj jest sens obsadzania najlepszych aktorów, jak nawet nie dotrwają do polowy filmu ?

ocenił(a) film na 8
funkadelic

Taka byla historia w filmie.
Glowna postac - Cranston jako naukowiec ,ktory po czasie dalej rozpamietuje to co sie stalo i nie moze sie z tym pogodzic.
To on pomogl reszcie naukowcow dowiedziec sie o co chodzi (echolokacja itp).
Jego smierc byla tu potrzebna bo miala troche oddzialywac na mlodego.

ocenił(a) film na 5
funkadelic

Po śmierci naukowca trochę zdziwko mnie ogarnęło że do końca filmu będę oglądał młodego na ekranie (Aaron Taylor-Johnson) jako główną postać ludzką. No nic i tak film kiepski z Cranstonem czy bez.

ocenił(a) film na 6
lolek_1980

no ten młody to jakaś padaka, słabo zagrana rola. Ogólnie rzecz biorąc gdyby Heisenberg dotrwał do końca filmu to by było o niebo lepiej, a tak wyszło jak wyszło, ni to ziębi, ni to ciepli :)