PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565162}
6,0 86 tys. ocen
6,0 10 1 85770
5,9 55 krytyków
Godzilla
powrót do forum filmu Godzilla

Uff...
Świeżo po seansie 3D.
Ostatni raz na filmie z Godzillą czułem się tak jakieś 35 lat temu.

Pierwsza połowa filmu trochę przynudza, ale po wyjściu ... takiego filmu o potworach oczekiwałem.
Wow!

ocenił(a) film na 9
Blumbul

Właśnie wróciłem z kina, rewelacyjny 10/10 polecam! ;-)

ocenił(a) film na 9
2008einstein2009

Ja powściągliwie oceniłem na 9. Zbyt krótko po seansie. Ale dzieło pana Gareth'a Edwards'a ma u mnie, oł ;) szansę na 10.
Podjęcie się tak karkołomnego zadania, jak reaktywacja hiperkultowego stwora, zasługuje na ...

Godzillę znam dużej niż Jezusa, więc mogę być bardzo nieobiektywny, zwłaszcza, że medytuję teraz nad filmem wzmacniając wspomnienia pewnym browarnym produktem ... :D

ocenił(a) film na 9
Blumbul

ja się nie zawiodłem na tym filmie ani trochę . Jako miłosnik Godzilli od dziecka (wypożyczalnia kaset VHS w połowie lat dziewięćdziesiątych była często okupowana :P ) z czystym sumieniem wklejam 10 \ 10 ( dla zwykłego śmiertelnika zapewne będzie to film na 7 \ 10 ) . Cieszę się ,że dożyłem czasów kiedy to moge iść do kina na Godzillę :P

ocenił(a) film na 6
Sztocky

Ja jestem wieloletnim fanem Godzilli, uwielbiam Heisei, a dla mnie ten film był mocno słaby poza spektakularnymi efektami. Nie wiem czemu tak chowali Godzillę do ostatnich 20 minut.

ocenił(a) film na 5
Blumbul

ja zasnąłem na tym filmie no sorki spodziewałem się czegoś lepszego a zawiodłem się

ocenił(a) film na 9
behemoth2

Hahaha, to ta ocena chyba za zły sen jest ;)