PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565162}
6,0 86 tys. ocen
6,0 10 1 85770
5,9 55 krytyków
Godzilla
powrót do forum filmu Godzilla

W dzisiejszych czasach wszystko jest możliwe, atak monstrualnego potwora jest bardziej prawdopodobniejszy niż apokalipsa zombie - to potwierdzili naukowcy, więc co byście zrobili gdyby wasze miasto zaatakowała Godzilla?

Ja bym wszedł na jeden z najwyższych wieżowców i robił jej zdjęcia.

ocenił(a) film na 9
Funak

ta robił zdjęcia, juto widzę srałbyś w gacie ze strachu a nie robił zdjęcia co ja bym zrobił na pewno zwiewał gdzie pieprz rośnie ;)

ocenił(a) film na 8
paul_van_dyk_87

Zwiewałbyś i przegapił najciekawsze? Mi tam wszystko jedno - zostałbym i zaryzykował. Tak jak w przy tsunami nie uciekałbym i przy apokalipsie zombie też bym nie uciekał a walczył.

ocenił(a) film na 3
paul_van_dyk_87

jak jest się taką strachliwą płotką to nic dziwnego, że byś uciekał hihi

ocenił(a) film na 9
myszkakiki

boże znowu ty ......

Funak

Na serio to był pomyślał najpierw o swojej rodzinie i się specjalnie nie wychylał, z drugiej strony obserwacja z daleka powinna być bezpieczna, Godzilla prawie nie zwracała uwagi na ludzi.

ocenił(a) film na 8
sebastikantus

No tak nie zwracała uwagi na ludzi, ale na wieżowce pełne ludzi...

ocenił(a) film na 10
Funak

Najpierw pogonil bym na nia z nozem i bym sciegna achillesa poprzecinal , pozniej ona by upadla i dostal bym sie do gardla zacza bym rozpruwac az bym mogl wejsc do srodka wtedy szybko bym sie wcial do srodka i rozszarpal bym wszystkie organy .

ocenił(a) film na 10
ttrroonnkk

cos za duzo 'bym' uzyłem o.O

ocenił(a) film na 8
ttrroonnkk

a poźniej byś się obudził i zobaczył jak Godzilla cię zjada

ocenił(a) film na 9
Funak

Jakto co? Ściągałbym pomoc: http://static.comicvine.com/uploads/original/10/107179/3546198-jetjaguar.jpg

ocenił(a) film na 8
Fred_9

power rangersi?

użytkownik usunięty
Funak

Ja chyba specjalnie na tą okazję zakupię najlepszą możliwą kamerę i motocykl - tak aby szybko kręcić Godzillę z różnych ujęć, by potem zmontować to w pierwszą tego typu kronikę dokumentalną. Chociaż Godzilli zdarza się zniszczyć całe miasto, raczej nie zada sobie trudu by zabić pojedynczego człowieczka.

Przynajmniej taką mam nadzieję.

ocenił(a) film na 8

Ale zrzynka z mojego pomysłu, tylko z kamerą... W sumie kamera lepsza, niż zdjęcia...

użytkownik usunięty
Funak

I z tą różnicą, że nie stałbym przez cały czas na wieżowcu, a nieustannie zmieniałbym pozycję, aby uzyskać materiał z jak najlepszej perspektywy.

A poza tym, zdjęć potworów już dziś jest dużo, a kronik dokumentalnych - ani jednej.

ocenił(a) film na 8

Niby jakich potworów... Nie ma na świecie takich potworów jak Godzilla, a przynajmniej jeszcze. Chociaż jak byłem mały to myślałem, że japońska Godzilla jest na faktach.

No tak, i lepiej motorem niż samochodem, bo wszędzie się wciśniesz.

użytkownik usunięty
Funak

Nie jak Godzilla... Wiesz te wszystkie Wielkie Stopy, Loch Ness i inne monstra, których zdjęcia są zawsze z jakiegoś powodu niewyraźne xD

ocenił(a) film na 8
Funak

Dałbym się rozdeptać.

ocenił(a) film na 8
BluRay2012

Lubisz to, co?

ocenił(a) film na 8
Funak

O taaaaaaaaaaaaak!

ocenił(a) film na 10
Funak

Czekałbym aż zniszczy sejm na wiejskiej

ocenił(a) film na 9
kendzi76pl

tiaaa i tuska jakby pożarła i tego karła jarka :D

ocenił(a) film na 3
Funak

Mieszkam na wsi.

ocenił(a) film na 5
Funak

Ja bym go oswoił na zwierzątko ,,domowe" :-D

ocenił(a) film na 8
chris3z8

"Godzilla, do nogi!"- pół miasta zniszczone. :D

ocenił(a) film na 5
Funak

Tego bym się bał najbardziej. Nawet na smyczy byłoby ciężko - Tragedia na miarę King Konga.

ocenił(a) film na 8
chris3z8

A weź tu jeszcze karmę kupuj.

ocenił(a) film na 5
Funak

No z tej polskiej pensji bym nie wyżywił. Biedny godzilluś haha.

ocenił(a) film na 9
Funak

ta karma a jak ci by kloca tonowego siekła to smród total ku.... na całe miasto :D