PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565162}
6,0 86 tys. ocen
6,0 10 1 85767
5,9 55 krytyków
Godzilla
powrót do forum filmu Godzilla

i to w roli jaszczurzego bohatera, film ani nie jest zbyt hoolywoodzki ani tym bardziej zbyt japoński, coś dla kogoś kto lubił
Godzille w dzieciństwie, ja nawet nie pamiętam co z Brayanem Cranstonem sie stało czekałem na króla,moim zdaniem
idealny kompromis i szacun dla fanów gada kochanego

ocenił(a) film na 4
Gibson69

"Zobaczyć" to chyba przesada, te kilka minut, w większości w ciemności, raczej nie do końca pozwoliło ją zobaczyć.

ocenił(a) film na 4
Gibson69

"Zobaczyć" to chyba przesada, te kilka minut, w większości w ciemności, raczej nie do końca pozwoliło ją zobaczyć.

ocenił(a) film na 8
vilanella

to i tak Godzilla sie ci nie spodoba, ogladasz bo nowy film

ocenił(a) film na 7
vilanella

idź do kina, kup wersję dvd/bluray może film Ci się rozjaśni

ocenił(a) film na 8
Gibson69

a i jak najgorsze kopie filmu ogladasz z internetu i co czekasz 2 miesiace zeby jakies scierwo wyszlo co idzie obejrzec nic dziwnego ze ciemnosc widzialas ja bylem na Godzilli w kinie, nie masz prawa sie wypowiadac

ocenił(a) film na 4
Gibson69

Wow! Forum służy do wypowiadania się, więc proszę mi nie mówić, że "nie mam prawa". Poza tym pewnie twoja wypowiedź byłaby bardziej zrozumiała z użyciem polskich znaków i znaków interpunkcyjnych. Na filmie byłam w kinie na pokazie przedpremierowym w Katowicach, co nie zmienia faktu, że większość scen z Godzillą rozgrywało się w nocy. Dziękuję, nie oczekuję na odpowiedź, ponieważ pewnie byłaby obraźliwa. Miłego dnia.

użytkownik usunięty
vilanella

Przecież nie od dziś wiadomo że sekwencje potężnych potworów są kręcone w nocy, aby uniknąć jakiś niedoróbek/błędów w wizerunku takowych monstrów. Przykłady? Proszę, pierwsze z brzegu. Godzilla 2014, Pacific Rim, Cloverfield... wymieniać dalej?