PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565162}
6,0 86 tys. ocen
6,0 10 1 85770
5,9 55 krytyków
Godzilla
powrót do forum filmu Godzilla

Nie będę ukrywał że do kina chodzę tylko dla rozrywki dźwiękowej i wizualnej.Bardziej ambitne filmy mogę obejrzeć w domu...
Tutaj moje pytanie - ile mniej więcej czasu trwają efekty specjalne.Jeżeli tylko 10 min to raczej nie opłaca mi się wydawać na to kasy ?

ocenił(a) film na 2
simon3333

Ja byłem we Wrocłąwskim Heliosie, podczas szybszej akcji oraz był rozmyty i wyglądał jak wersja CAM ściągnięta gdzieś z internetu, w ogóle obraz był nie ostry, dźwięk pozostawiał wiele do życzenia i już nigdy na nic do tego kina nie pójdę. Efektów jest więcej ale samego króla jest malutko. Efekty moze z 30/40min

ocenił(a) film na 8
jasniak_filmweb

Dzięki :)

simon3333

Mam to samo ...do kina chodzę tylko dla efektów, bo co mi z gadaniny? Ci co już byli, nie mogą się zdecydować, jedni twierdza, ze efektów jest 30 min, inni , że zbierze sę do kupy raptem kilka min. Trzeba by jaśniej sprecyzować, co rozumiemy przez "efekty"? To nie wszystkie sceny z użyciem CGI.

ocenił(a) film na 8
pumpalik

Ogólnie chodzi mi o rozpierduchę i widok Godzilli.

simon3333

Z ogółu opinii na necie można wywnioskować, że rozpierduchy jest dużo mniej niż w Godzilli 1998.

ocenił(a) film na 10
simon3333

samej godzilli jest mało ale końcówka filmu miazga,a efekty są czały czas już byłem 2 razy

ocenił(a) film na 2
boski99

tak końcówka jest całkiem dobra nie licząc środka filmu